امروز: دوشنبه 18 فروردین 1399 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

بافنده‌زنده تشریح کرد؛ دلایل راه‌اندازی مرکز تحقیقات چرم و کفش در تبریز

تاریخ خبر: یکشنبه 27 بهمن 1398 - 11:45
سرپرست مرکز تحقیقاتی چرم و کفش دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز استقرار تقریباً کل صنعت چرم سنگین و حدود ۵۰ درصد صنعت تولید کفش کشور در تبریز را از دلایل اصلی راه‌اندازی این مرکز دانست.

علیرضا بافنده‌زنده در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، درباره چگونگی و چرایی ایجاد مرکز تحقیقاتی چرم و کفش دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز اظهار کرد: «مرکز تحقیقات چرم و کفش در راستای سیاست‌های کلان دانشگاه آزاد اسلامی مبنی بر مسئله‌محورشدن، مهارت‌‌آموزی و کاهش وابستگی به شهریه‌ دانشجویان راه‌اندازی شده است.»

وی افزود: «راه‌اندازی این مرکز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز به این دلیل بود که از یک طرف واحد تبریز امکانات آزمایشگاهی و استادان مجربی در اختیار دارد و از طرف دیگر تقریباً کل صنعت چرم سنگین و حدود ۵۰ درصد صنعت تولید کفش کشور در تبریز مستقر است.»

حل مسائل متعدد صنعت چرم سنگین و تولید کفش

سرپرست مرکز تحقیقاتی چرم و کفش دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز درباره جایگاه پایان‌نامه‌های دانشجویی و طرح‌های پژوهشی استادان و اعضای هیئت علمی در این مرکز خاطرنشان کرد: «این دو صنعت از ابعاد مختلف فنی, مدیریتی و زیست‌محیطی با مسائل متعددی مواجه هستند که مرکز تحقیقات چرم و کفش می‌تواند در قالب پروژهای تحقیقاتی، پایان‌نامه‌های دانشجویی، طرح‌های برون‌دانشگاهی و  پروژه‌های مشاوره‌ای به حل این مسائل اقدام کند.»

بافنده‌زنده در پاسخ به این پرسش که تاکنون چه فعالیت‌هایی در مرکز تحقیقاتی چرم و کفش واحد تبریز صورت گرفته است، تصریح کرد:‌ «با توجه به اینکه مرکز تحقیقاتی چرم و کفش کمتر از یک ماه است که راه‌اندازی شده، فعلاً فعالیت‌های مقدماتی مانند تشکیل کارگروه‌ها، تعریف مسئله‌ها و معرفی مرکز به نهادهای مرتبط در حال انجام است.»

چشم‌انداز مرکز تحقیقاتی چرم و کفش

وی در پاسخ به این پرسش که فعالیت این مرکز را چگونه ارزیابی می‌کنید و آیا می‌تواند به فعالیت خود ادامه دهد تا دچار لغو مجوز نشود؟ یادآور شد: «با توجه به تعدد مسائل که بخشی از آن با عنوان نظام موضوعات مورد مطالعه قرار گرفته و با توجه به ظرفیت موجود در دانشگاه، چشم‌انداز خوبی برای مرکز قابل تصور است.»

سرپرست مرکز تحقیقاتی چرم و کفش دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز درباره تعامل نهادها و مراکز مربوط به این مرکز و اینکه آیا قرارداد و تفاهم‌نامه‌ای در زمینه‌های همکاری صورت گرفته است یا خیر، تأکید کرد: «ارتباط و تعاملات مناسبی با انجمن کفش و اتحادیه چرم ایجاد شده است که امیدواریم در آینده نزدیک به تفاهم‌نامه و قرارداد ختم شود.»