امروز: دوشنبه 18 فروردین 1399 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان‌شرقی صورت گرفت؛ رونمایی از شماره ۵۰ نشریه علمی و پژوهشی ‌«مدیریت بهره‌وری» به صاحب‌ امتیازی واحد تبریز

تاریخ خبر: یکشنبه 27 بهمن 1398 - 12:20
شماره ۵۰ نشریه علمی و پژوهشی ‌«مدیریت بهره‌وری» به صاحب امتیازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز با حضور با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان‌شرقی رونمایی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، صبح امروز شماره ۵۰ نشریه علمی و پژوهشی ‌«مدیریت بهره‌وری“ با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی به صاحب امتیازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز رونمایی شد.

مدیرمسئول نشریه علمی و پژوهشی ‌«مدیریت بهره‌وری“ با بیان اینکه نخستین شماره این نشریه در سال ۱۳۸۵ به چاپ رسید، اظهار کرد: «در سال ۱۳۹۲ این موضوع مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری قرار گرفت و در حال حاضر به عنوان یک مجله علمی و پژوهشی فعالیت دارد.»

سلیمان ایران‌زاده با اشاره به اینکه مطالب مجله علمی و پژوهشی و دستاورد استادان و دانشجویان دکتری دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان‌شرقی درباره مدیریت بهره‌وری است، افزود: «این مجله ابتدا در ۳ هزار نسخه به چاپ می‌رسید.»

مدیرمسئول نشریه علمی و پژوهشی ‌«مدیریت بهره‌وری“ با اشاره به محتوای بالای مقالات ارائه شده در این نشریه مطرح کرد: «کار دانشگاه، پژوهش است و این مجله زمینه‌ای را فراهم می‌کند تا کارهای تولید شده به اطلاع عموم برسد.»

تأکید بر بالا بردن قدرت تفکر در نشریه علمی و پژوهشی ‌«مدیریت بهره‌وری“

وی با بیان اینکه در هر شماره هشت تا ۱۴ مقاله علمی و پژوهشی در زمینه مدیریت بهره‌وری به چاپ می‌رسد، تصریح کرد: «بهره‌وری استفاده بهینه از امکانات برای رسیدن به یک هدف خاص است.»

مدیرمسئول نشریه علمی و پژوهشی ‌«مدیریت بهره‌وری“، بهره‌وری پایین را یکی از عمده‌ترین مشکلات جامعه برشمرد و گفت: «کشور ما دارای منابع بالقوه زیادی است، اما متأسفانه آنگونه که باید و شاید از این منابع به درستی استفاده نمی‌شود و این یکی از عمده‌ترین ضعف‌ها است.‌»

ایران‌زاده با تأکید بر تغییر نگرش و بالا بردن قدرت تفکر متذکر کرد: «بهره‌وری کشور ما در بین کشورهای منطقه بسیار پایین بوده و دلیل آن استفاده نکردن درست از منابع است.»

وی با بیان اینکه برای داشتن اشتغال و رشد اقتصادی باید به افزایش بهره‌وری توجه ویژه کرد، ارتباط نزدیک بین صنعت و دانشگاه را یکی از مهم‌ترین چالش‌ها و حلقه مفقوده دانست و یادآور شد: «دستگاه‌های اجرایی و صنایع مختلف باید به مقالات پژوهشی دانشگاه بهای بیشتری بدهند.»