امروز: سه شنبه 13 خرداد 1399 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

مترجم امام خمینی در فرانسه: استکبار دنبال استثمار مادی و انسانی ایران اسلامی است

تاریخ خبر: شنبه 16 فروردین 1399 - 09:51
مترجم امام خمینی در فرانسه با بیان اینکه دشمن و استکبار دغدغه امنیت در کشوری مانند ایران را ندارد، تأکید کرد: «استکبار قصد دارد تا تمام سرمایه ما را از جمله سرمایه مادی و نیروی انسانی استثمار کند.»

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، به مناسبت میلاد حضرت فاطمه(س) جشنی با عنوان جشن میلاد نور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز برگزار شد.

مترجم امام خمینی در فرانسه در این مراسم با اشاره به فضائل اخلاقی و خصوصیات حضرت فاطمه(س) اظهار کرد: «این بانوی بزرگ اسلام بعد از رحلت پیامبر اکرم(ص) از حقانیت امام علی(ع) نزد بزرگان عرب دفاع کرد.»

فروغ‌الزمان تجلایی اضافه کرد: «بعد از رحلت پیامبر بزرگ اسلام، اعراب بر این توافق کردند تا عده‌ای از عقلای عرب تصمیم‌گیری کنند؛ اما حضرت فاطمه نزد بزرگان عرب رفت و به آنها یادآوری کرد که در عید غدیر خم، حضرت علی(ع) به عنوان جانشین پیامبر(ص) معرفی شد و اعراب نیز با ایشان بیعت کردند.»

دشمن و استکبار دغدغه امنیت در یک کشور مانند ایران ندارد

وی از این موضوع به عنوان نوعی جنگ نرم اعراب یاد کرد و یادآور شد: «جنگ نرم به نوعی یک استدلال است که منطق را جذب می‌کند و بدون گلوله و سرب یک فکر و ایده را تغییر می‌دهد.»

مترجم امام خمینی در فرانسه با اشاره به اینکه دشمن و استکبار دغدغه امنیت در یک کشور مانند ایران را ندارد، تأکید کرد: «استکبار قصد دارد تا تمام سرمایه ما را از جمله سرمایه مادی و نیروی انسانی استثمار کند.»