امروز: چهارشنبه 7 خرداد 1399 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی: سند مجتمع پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز اخذ شد

تاریخ خبر: شنبه 16 فروردین 1399 - 10:30
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی از اخذ سند مجتمع پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز خبر داد.

عزیز جوانپور در حاشیه جلسه حوزه عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، از اخذ سند مجتمع پزشکی این دانشگاه خبر داد و اظهار کرد:«با تلاش مسئولان عمرانی و همکاری مسئولان شهر تبریز، این واحد موفق به اخذ سند مجتمع پزشکی خود به مساحت ۱۰ هزار و ۷۶۲ متر مربع (که سال ۱۳۶۶ از مسکن و شهرسازی و با قرارداد واگذار شده بود) شد.

وی به اقدام‌نکردن به‌موقع واحد تبریز در سال­‌های دهه ۶۰ و ۷۰ در راستای اخذ سند مجتمع‌­های دانشگاهی اشاره کرد و گفت: «اخذنشدن سند به‌موقع باعث شده است تا تنظیم و انتقال آن در شرایط فعلی بسیار سخت و با پرداخت جرایم بسیار سنگین مقدور شود.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز خاطرنشان کرد: «سال­‌های گذشته تمام ساختمان­‌های داخل مجتمع‌های این دانشگاه بدون اخذ پروانه و فقط با اعلام بر و کف از سوی شهرداری اجرا شده و برای برخی مجتمع­‌ها مجوز بر و کف نیز اخذ نشده بود. مجتمع پزشکی واحد تبریز نیز از جمله مجتمع­‌هایی است که مجوز بر و کف شفاف و مورد قبول شهرداری برای آن وجود نداشت.»

جوانپور برای اخذ سند مجتمع پزشکی (واقع در مرکز شهر) از همکاری دو ارگان شهرداری و مسکن و شهرسازی خبر داد و به آنا گفت: «با همکاری شهرداری و مسکن و شهرسازی و مسئولان خدوم این دو ارگان­ موجبات فراهم شدن این امر مهم شد. سازمان مسکن و شهرسازی استان به‌رغم اینکه صرفاً با داشتن پروانه ساختمانی سند صادر می­‌کند؛ اما معاون و رئیس املاک مسکن و شهرسازی موافقت کرد استثناً برای مجتمع پزشکی این واحد دانشگاهی با اعلام بر و کف شهرداری، سند را صادر کنند.»

وی تصریح کرد: «سال­‌های گذشته مکاتباتی با شهرداری انجام گرفته بود که محدوده این مجتمع را نشان می­‌داد، شهرداری این مکاتبات را به‌عنوان مجوز بر و کف تلقی نمی­‌کرد؛ بالاخره با پیگیری­‌های مستمر و نظر واسعانه معاونان معماری و شهرسازی و اداری و مالی شهرداری پاسخ استعلام مسکن و شهرسازی مبنی بر اینکه دانشگاه مجوز بر و کف اخذ کرده است، داده شد.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی افزود: «بعد از مراحل اداری در اداره مسکن و شهرسازی، مجوز تنظیم انتقال سند به دفترخانه صادر شد. دفترخانه از شهرداری و سازمان دارایی استان بدهکارنبودن دانشگاه را استعلام کرد. در قانون فعلی شهرداری حتی برای مجوزین بر و کف نیز جرائم ماده ۱۰۰ و عوارض که رقم هنگفتی است را اخذ می­‌کند.»

به گفته رئیس واحد تبریز از آنجایی که پرداخت این جرائم سنگین برای دانشگاه مقدور نبود با مشاوره همین مسئولان، دانشگاه از قانون تسهیل استفاده و جواب استعلام را دریافت کرد. سازمان دارایی نیز جواب استعلام را منوط به اعلام بدهکارنبودن شهرداری می­‌دانست که با وساطت یکی از دوستان پاسخ استعلام سازمان دارایی نیز اخذ شد.»

جوانپور افزود: «با دوندگی بسیار زیاد معاون عمرانی و مسئول املاک دانشگاه و با همکاری معاون و رئیس املاک مسکن و شهرسازی و شهردار و معاونان اداری و مالی و شهرسازی منطقه ۳ تبریز، موضوع حل و فصل شد.»

وی خاطرنشان کرد: «در پایان جلسه حوزه عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز به‌دلیل تلاش‌های بی‌وقفه در حوزه صدور سند از رسول جانی مدیرکل عمرانی املاک و مستغلات، وحید مرادی رئیس اداره اجرای حوزه معاونت عمرانی، ناصر زینی مسئول املاک حوزه عمرانی، سیروس اشرفی کارشناس املاک حوزه عمرانی و طاهر عزیزپور کارشناس حوزه ریاست قدردانی شد.»