امروز: سه شنبه 13 خرداد 1399 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

به مناسبت تکریم مدافعان سلامت صورت گرفت؛ غرس نهال در بیمارستان امام سجاد(ع) دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز

تاریخ خبر: شنبه 16 فروردین 1399 - 10:38
مدیر کل حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز گفت: «به مناسبت تکریم مدافعان سلامت در محوطه بیمارستان امام سجاد(ع) دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز نهال غرس شد.»

سعید نامور در حاشیه غرس نهال در بیمارستان امام سجاد(ع) دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز گفت: «با توجه به شیوع بیماری ویروسی کرونا در کشور به مناسبت گرامیداشت ۱۵ اسفند، روز درختکاری و برای تکریم تلاش‌های شبانه‌روزی و پاسداشت تلاش پزشکان و پرستاران که مدافعان سلامت هستند نهال‌هایی غرس شد.»

وی افزود: «نهال‌ها توسط عزیز جوانپور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی، محمود بهشتی معاون علوم پزشکی استان‌، فرهاد احمدپور رئیس بیمارستان امام سجاد(ع) واحد تبریز و به نمایندگی یک نفر از پرستاران خانم و یک نفر از پرستاران آقا در محوطه بیمارستان امام سجاد (ع) و مقابل اورژانس کاشته شد.»

مدیر کل حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز به حفظ روحیه در شرایط بحرانی فعلی کشور تأکید کرد و افزود: «ایجاد انگیزه و افزایش روحیه پزشکان و پرستاران یکی از وظایف اجتماعی ماست.»

نامور با تأکید به رعایت نکات بهداشتی فردی در بین آحاد مردم جامعه ابراز امیدواری کرد که با وحدت و همدلی همه اقشار جامعه و همراهی مدافعان سلامت و رعایت دستورات پزشکی از این مرحله بحرانی عبور خواهیم کرد.