امروز: چهارشنبه 7 خرداد 1399 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

به دلیل ابتلا به بیماری کرونا؛ عضو هیئت‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز درگذشت + پیام تسلیت رئیس دانشگاه

تاریخ خبر: شنبه 16 فروردین 1399 - 10:46
عضو هیئت‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز بر اثر ابتلا به ویروس کرونا دار فانی را وداع گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، کریم احمدی دلیر عضو هیئت‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز و استاد این واحد دانشگاهی بر اثر ابتلا به ویروس کرونا دار فانی را وداع گفت و به رحمت ایزدی پیوست و این حادثه تأسف‌بار باعث تألم خاطر جمعی از دانشجویان شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی در پیامی درگذشت مرحوم احمدی دلیر عضو هیئت‌علمی دانشکده علوم پایه و گروه ریاضی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز را تسلیت گفت.

در پیام عزیز جوانپورآمده است: «خبر درگذشت دکتر کریم احمدی دلیر مایه تأسف و تأثر فراوان شد.»

در این پیام عنوان شده است: «مرحوم  احمدی دلیر از استادان برجسته استان آذربایجان‌شرقی بود که سالیان متمادی عمر خود را صرف خدمت‌رسانی به دانشجویان و طالبان علم کرده بود و قطعاً نام و یاد خدمت‌گزارانی چون او در خاطره‌ها زنده خواهد ماند.»

در این پیام بیان شده است: «اینجانب فقدان این استاد متعهد را به خانواده محترم و همکاران ایشان در دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی و واحد تبریز تسلیت گفته و از درگاه خداوند منان علو درجات آن مرحوم را مسئلت می‌کنم.