امروز: پنجشنبه 12 تیر 1399 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

جوانپور به آنا خبر داد؛ راه‌اندازی شرکت دانش‌بنیان تولید ماسک در تبریز

تاریخ خبر: شنبه 16 فروردین 1399 - 10:52
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز از راه‌اندازی شرکت دانش‌بنیان تولید ماسک در این واحد دانشگاهی خبر داد.

عزیز جوانپور در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، درباره اهداف اصلی راه‌اندازی شرکت دانش‌بنیان تولید ماسک در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز اظهار کرد: «هدف از شروع خط تولید ماسک‌های تنفسی همکاری با نهادها و ارگان‌های کشور در رابطه با مهار بیماری کرونا بود؛ اما با توجه به مشاهده ظرفیت موجود در استان و توانایی این شرکت در تولید انواع ماسک، تصمیم به ادامه تولید گرفته شد.»

وی افزود: «شرکت‌هایی که قصد تولید انواع ماسک‌های بهداشتی-پزشکی و صنعتی را دارند، باید مجوزهای لازم را ابتدا از معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و سپس سازمان صنایع و معادن استان اخذ کنند.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز تصریح کرد: «با توجه به کیفیت بالای ماسک‌های تولیدی این مجموعه در صورت اخذ مجوزهای لازم می‌توان در سطح کشور به فعالیت پرداخت.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی، کیفیت بالای این ماسک‌ها را یادآور شد و افزود: «براساس نوع و کاربرد این محصولات (ماسک سه لایه و یا N۹۵) می‌تواند کاربرد عمومی و بیمارستانی داشته باشد.»

جوانپور خاطرنشان کرد: «میزان تولید ماسک سه لایه ۵ هزار عدد در روز و ماسک N۹۵ حدود ۳ هزار عدد در روز است.»

وی افزود: «این شرکت فعالیت تولید ماسک‌های تنفسی را با هفت نفر از پزشکان، محققان و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی آغاز کرده و در دو شیفت کاری فعالیت می‌کند و در صورت نیاز کشور قابل‌افزایش به سه شیفت است.‌»