امروز: یکشنبه 11 خرداد 1399 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

وحیدی‌مهر خبر داد؛ غربالگری دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی تبریز قبل از ورود به خوابگاه‌ها

تاریخ خبر: یکشنبه 7 اردیبهشت 1399 - 09:21
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز از غربالگری دانشجویان این دانشگاه قبل از ورود به خوابگاه‌ها خبر داد.

سعید وحیدی‌مهر در گفتگو با روابط عمومی واحد تبریز، با اشاره به فعالیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز برای مقابله با بیماری کرونا اظهار کرد: «دانشجویان قبل از ورود به خوابگاه‌ها باید غربالگری شوند و صحت سلامت آنان تأیید شود.»

وی افزود: «در طول تعطیلات عید نوروز و تعطیلات اجباری بیماری کرونا، مرکز مشاوره امین از طریق تلفن آماده پاسخگویی و مشاوره درباره استرس و اضطراب بیماری کرونا به دانشجویان، کارکنان و استادان هستند.»

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز بر استفاده از ظروف یک‌بار مصرف در غذاخوری‌ها تأکید و بیان کرد: «با توجه به بحران بیماری کرونا در غذاخوری‌ها و رستوران‌ها و بوفه‌های دانشگاه از ظروف یکبار مصرف استفاده خواهد شد.»