امروز: یکشنبه 11 خرداد 1399 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

در نخستین جلسه سال ۹۹ صورت گرفت؛ تأیید ۳ مصوبه در شورای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

تاریخ خبر: یکشنبه 7 اردیبهشت 1399 - 09:44
نخستین جلسه حضوری شورای تخصصی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در سال جدید برگزار و سه مصوبه تأیید و تصویب شد.

به گزارش روابط عمومی واحد تبریز، نخستین جلسه حضوری شورای تخصصی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در سال جدید برگزار شد.

معاون فرهنگی و دانشجویی واحد تبریز در گفتگو با آنا با تبریک سالروز ولادت باسعادت حضرت علی‌اکبر(ع) از تأیید سه مصوبه در جلسه حضوری شورای تخصصی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز خبر داد.

سعید وحیدی‌مهر اظهار کرد: «اجرای طرح نهج‌البلاغه در منزل با حضور استادان و کارکنان به‌همراه خانواده‌های‌شان، تولید محتوا با مشارکت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در استان آذربایجان شرقی و معاونت فرهنگی و دانشجویی واحد تبریز در استودیوی مجهز مهد قرآن کریم استان در راستای پاسخ به شبهات و عبرت‌های مأخوذه از شرایط کنونی کشور با ورود ویروس منحوس کرونا و نهایتاً طراحی و راه‌اندازی وب‌سایت و اپلیکیشن اندروید از مصوبات این جلسه است.»

وی عنوان کرد: «ابلاغ جدول زمان جلسات بعدی شورا در فصل بهار ۹۹ به اعضا و بررسی روند بررسی پیشنهادات حوزه‌ها در شورا در سال ٩٩ از دیگر مصوبات جلسه بود.»