امروز: یکشنبه 11 خرداد 1399 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

مدیرکل حراست دانشگاه آزاد آذربایجان شرقی: تعامل حراست با مدیریت و بخش‌های مختلف دانشگاه ضروری است

تاریخ خبر: یکشنبه 7 اردیبهشت 1399 - 09:57
مدیرکل حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی گفت: «حراست باید تعامل خوبی با مدیریت و بخش‌های مختلف دانشگاه داشته باشد تا بتواند در راستای صیانت از دستاوردهای نظام اسلامی و دانشگاه قدم‌های مؤثری بردارد.»

به گزارشروابط عمومی واحد تبریز، مراسم معارفه و اعطای حکم سرپرستی حراست دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر با حضور آرمان میرزارحیمی مدیرکل حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی و کارشناسان حراست استان، غلامرضا کاظمی‌زاده رئیس واحد شبستر و تعدادی از مدیران این دانشگاه برگزار و حکم سرپرستی صابر حاجی‌پور تقدیم وی شد.

مدیرکل حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی در این برنامه اظهار کرد: «به‌دلیل تلاش دشمن در ایجاد مشکلات و نارسایی‌های مختلف فرهنگی، اجتماعی و سیاسی، نیاز بیشتری برای افزایش آگاهی‌های مختلف در دانشگاه وجود دارد.»

میرزارحیمی افزود: «حراست باید تلاش بیشتری در راستای افزایش آرامش و امنیت دانشگاه و تعامل خوبی با مدیریت واحد دانشگاهی و بخش‌های مختلف دانشگاه داشته باشد تا بتواند در راستای صیانت از دستاوردهای نظام اسلامی و دانشگاه قدم‌های مؤثری بردارد.»

وی ادامه داد: «حراست باید در بحث پیشگیری از وقوع مشکلات و آماده‌سازی محیطی آرام و امن برای امر مقدس آموزش تلاش زیادی داشته باشد تا زمینه‌های رشد و پویایی سیستم فراهم شود.»

غلامرضا کاظمی‌زاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ناحیه شبستر نیز در این مراسم با تأکید بر نقش و جایگاه حراست در دانشگاه، حفاظت فیزیکی را سرتیپ مجموعه دانشگاهی برشمرد و نقش نیروهای حراست و نحوه برخورد آنان با مراجعان دانشگاه و جذب دانشجو را بسیار پراهمیت دانست.