امروز: یکشنبه 11 خرداد 1399 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

در دانشگاه آزاد اسلامی تبریز؛ سومین اپلیکیشن قرآنی طراحی شد

تاریخ خبر: شنبه 13 اردیبهشت 1399 - 10:48
سومین اپلیکیشن قرآنی بر پایه کتاب معجزه حفظ کوثری قرآن کریم طراحی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز به مناسبت فرارسیدن ماه مبارک رمضان سومین اپلیکیشن قرآنی بر پایه کتاب معجزه حفظ کوثری قرآن کریم به تألیف استاد سعید وحیدی‌مهر طراحی و در کافه بازار بارگذاری شد.

این نرم‌افزار توسط رضا قربانی دانشجوی فناوری اطلاعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز و با همکاری کانون قرآن و عترت علیهم‌السلام دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز طراحی شده است.

این اپلیکیشن شامل فایل‌های ویدیوئی، صوتی و متن کتاب بوده و توسط حافظ کل قرآن استاد سعید وحیدی‌مهر تدریس شده است. محتواهای ارائه شده در این نرم‌‌افزار کاملاً کاربردی بوده و استفاده از آن به‌صورت منظم تأثیر بسزایی در فراگیری مخاطبان خواهد داشت.