امروز: یکشنبه 11 خرداد 1399 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

خبر داد؛ اجرای «رزمایش کمک مؤمنانه» با مشارکت دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

تاریخ خبر: شنبه 13 اردیبهشت 1399 - 11:13
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز از اجرای رزمایش کمک مؤمنانه با مشارکت و همکاری دانشجویان این دانشگاه خبر داد.

محمد میلادی در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، درباره اجرای رزمایش کمک مؤمنانه با مشارکت دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی تبریز اظهار کرد: «با جمع‌آوری کمک‌های نقدی دانشجویان در طول ماه مبارک رمضان یک‌هزار بسته غذایی معیشتی بین خانواده‌های نیازمند توزیع می‌شود.»

وی افزود: «روزانه تعداد ۳۳ بسته غذایی توسط این حوزه آماده و به خانواده‌های کارکنان و دانشجویان زیر پوشش نهادهای حمایتی که بانک اطلاعاتی آنها در نزد بسیج دانشجویی موجود است، ارسال می‌شود.»

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز با دعوت از استادان، کارکنان و دانشجویان این دانشگاه در تحقق رزمایش کمک مؤمنانه خاطرنشان کرد: «خیرین می‌توانند کمک‌های نقدی خود را به شماره کارت ۶۲۷۳۸۱۷۰۱۰۰۴۱۳۱۱ به‌نام ناحیه بسیج دانشجویی استان آذربایجان‌شرقی در نزد بانک انصار واریز کنند تا در این امر خیر شریک شوند.»