امروز: یکشنبه 11 خرداد 1399 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

با کاربرد ثبت علائم حیاتی، فشار خون، نبض و تعداد ضربان قلب صورت گرفت؛ ثبت طرح ساعت مچی هوشمند در مرکز مالکیت فکری قوه قضائیه

تاریخ خبر: شنبه 20 اردیبهشت 1399 - 10:12
طرح ساعت مچی هوشمند علائم حیاتی اهداکننده خون توسط عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در مرکز مالکیت فکری قوه قضائیه ثبت شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، ساعت مچی هوشمند علائم حیاتی اهداکننده خون، فشار خون، نبض و تعداد ضربان قلب را اندازه گرفته و به‌صورت مانیتورینگ نشان می‌دهد و اهداکننده خون و پرستار از علائم مربوطه باخبر می‌‌شوند و پرسیدن پرسش‌های پرستار از اهداکننده را در مورد سرگیجه و‌ افت فشار و... برطرف می‌کند.

این طرح که توسط نادیا قاسم‌زاده آماده‌سازی شده، مربوط به‌ رشته مهندس پزشکی بوده و در سازمان انتقال خون و بیمارستان‌ها قابل استفاده است.

این سومین طرح این دانشجوی  مهندس پزشکی (بیومکانیک) دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز بوده که به ثبت می‌رسد.

به‌گزارش آنا، چندی پیش،کنترل و ‌مدار هموشیکر خون و مقاوم‌سازی کیسه‌های خونی در حالت پلاسما منجمد(FFP) توسط وی به ثبت رسیده‌اند.