امروز: جمعه 28 شهریور 1399 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

جوان پور انتصاب معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی را تبریک گفت

تاریخ خبر: سه شنبه 24 تیر 1399 - 14:42
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی انتصاب معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی واحد تبریز عزیز جوانپور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی در پیامی انتصاب معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی را تبریک گفت. در متن پیام تبریک  خطاب به دکتر جهان بین آمده است :

"ویجزی الذین احسنوا بالحسنی"

مدیریت افتخار بزرگی است که پروردگار متعال آن را بر عهده­ی کسانی قرار داده که با عمل خالصانه­ی خویش در مسیر خشنودی و رضایت مردم گام بر می­دارد. (امام خامنه­ ای)

برادر ارجمند جناب آقای دکتر فرزاد جهان‌بین

انتصاب شایسته جنابعالی به سمت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی نشان از لیاقت و شایستگی شما دارد.ضمن تبریک به حضرتعالی امیدواریم با توکل به خداوند منان و  توسل به اهل بیت عصمت و طهارت در همه عرصه­های زندگی مشحون از عطر خوش­نواز ولایت مطلقه فقیه باشید و به عنوان نیروی خدمتگزار برای تعالی جمهوری اسلامی ایران، گام­های مستحکم و مستمری را بردارید و عاقبت بخیری که آرزوی دیرینه همه انبیا و اولیا و صلحای ما بود قرین زندگی پرنورتان باشد. خطه آذربایجان و شهر اولین ها همچون قبل در اشاعه فرهنگ اسلامی و خدمات دانشجویی پیشرو است .

و همچنین در پیام دیگری از زحمات حضرت حجت الاسلام و المسلمین دکتر ابراهیم کلانتری تقدیر و تشکر کرد. در این متن خطاب به دکتر کلانتری آمده است :

برادر ارجمند حضرت حجت الاسلام و المسلمین دکتر ابراهیم کلانتری

سلام علیکم

به پاسداشت همت وثیق حضرت­عالی در مدیریت صادقانه، خالصانه و متواضعانه که حسن خلق، تعامل سازنده با همکاران، درک بالا  نسبت  به مسائل فرهنگی، خلاقیت، نوآوری، جدیت و قاطعیت در امور را دربر داشته است باعث و حامل آن گردید تا هیچگاه خاطره­ی تلاش­های بی وقفه، پیگیری و سخت­کوشی شما را در ابعاد مختلف مدیریتی از جمله حمایت­های بی­دریغ و خالصانه حضرتعالی در اجرای برنامه ها ی فرهنگی و اجتماعی را از یاد نبرد.
 شور شیرین خاطرات تلاشهای صادقانه­ی شما همواره در پست اجرایی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی  که در جای­جای آن اثر قدم­های پشتکار و همت شما بر آن موج می­زند به یادگار خواهد ماند و این باقیات صالحات چون چراغی فرا روی زندگی و آینده و فردای شما خواهد بود که "بقیة الله خیرٌ لکم" . بدین وسیله از زحمات ارزنده جنابعالی در حوزه فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی  تقدیر و تشکر کرده و موفقیت و بهروزی جنابعالی را از درگاه خداوند متعال مسالت می نماییم .