امروز: جمعه 28 شهریور 1399 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

جوانپور تشریح کرد؛ جزئیات هفتمین همایش ملی مشروطه‌پژوهی در تبریز

تاریخ خبر: جمعه 10 مرداد 1399 - 11:39
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی، محورهای چهاردهمین همایش منطقه‌ای و هفتمین همایش ملی مشروطه‌پژوهی با موضوع «استکبارستیزی از نهضت مشروطه تا گام دوم انقلاب اسلامی» را تشریح کرد.

عزیز جوانپور در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، اظهار کرد که چهاردهمین همایش منطقه‌ای و هفتمین همایش ملی مشروطه‌پژوهی با موضوع «استکبارستیزی از نهضت مشروطه تا گام دوم انقلاب اسلامی» ۱۴ مرداد ۹۹ به صورت مجازی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز برگزار می‌شود.

وی اضافه کرد: «تحلیل محتوای استکبار در اندیشه‌های سیاسی»، «ضرورت شناخت استکبار و مبارزه با آن»، «شاخصه‌های ثابت و متغیر استکبار از دوره مشروطه تا عصر انقلاب اسلامی»، «کارنامه ملت ایران در مبارزه با استکبار از نهضت مشروطه تا گام دوم انقلاب اسلامی با تأکید بر نقش مردم آذربایجان»، «الهام‌بخشی مردم ایران در صدور مبارزه با استکبار در جهان» از محورهای علمی این همایش است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی، سایر محورهای علمی و پژوهشی را «استکبارستیزی در سیره علمی و عملی امام خمینی(ره) و امام خامنه‌ای (مدظله العالی)»، «استکبار و منطق آن از منظر قرآن کریم»، «تجلی روحیه استکبارستیزی در ادبیات دوره مشروطه و انقلاب اسلامی»، «نقش رسانه و فضای مجازی در تبیین ماهیت استکبار و مبارزه با آن»، «پیامدهای روحیه استکبارستیزی در تاریخ و ادبیات معاصر ایران از مشروطیت تا گام دوم انقلاب اسلامی» عنوان کرد.

رئیس همایش ملی مشروطه‌پژوهی تصریح کرد: «گرافیک»، «موشن گرافیک»، «مستند»، «عکس»، «نقاشی»، «فیلم» و «انیمیشن» محورهای هنری این همایش است.

جوانپور یادآور شد: علاقه‌مندان می‌توانند مقالات خود تا ۱۰ مرداد به دبیرخانه علمی همایش واقع در تبریز، چهارراه باغشمال، سازمان بسیج فرهنگیان آذربایجان‌شرقی و متقاضیان هنری آثار خود را به دبیرخانه هنری همایش واقع در تبریز خیابان حافظ، مرکز آفرینش‌های هنری بسیج آذربایجان‌شرقی ارسال کنند.

نشانی مجازی دبیرخانه همایش mashroteh.com است.