امروز: جمعه 28 شهریور 1399 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

با رعایت پروتکل‌های بهداشتی انجام شد؛ حضور ۳۱ دانشجو در دوره ۲۲ آزمون صلاحیت بالینی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

تاریخ خبر: جمعه 10 مرداد 1399 - 11:44
معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی از برگزاری بیست و دومین دوره آزمون صلاحیت بالینی پایان دوره پزشکی عمومی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز با حضور ۳۱ دانشجو خبر داد.

محمود بهشتی در گفتگو با روابط عمومی واحد تبریز، اظهار کرد که بیست‌و‌دومین دوره آزمون صلاحیت بالینی پایان‌دوره پزشکی عمومی در مرکز آموزش، پژوهش و سنجش مهارت‌های بالینی دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزبا رعایت پروتکل‌های بهداشتی  برگزار شد.

وی با بیان اینکه این آزمون بر‌اساس مصوبات شورای آموزش پزشکی عمومی در پایان مرحله کارورزی انجام می‌شود، گفت: هدف از برگزاری این آزمون، ارزیابی و تعیین توانمندی بالینی دانشجویان دوره دکتری عمومی رشته پزشکی است.

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی تصریح کرد: با‌توجه به محدودیت‌های کرونایی در این دوره از آزمون ۳۱ نفر از دانشجویان رشته پزشکی عمومی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی شرکت داشتند.

بهشتی بیان کرد: در آزمون مهارت‌های عملی بالینی به روش ساختارمند عینی، مهارت‌های ارتباطی،  تصمیم‌گیری  بالینی  مبتنی  بر اخذ شرح حال و معاینه فیزیکی  و انجام  مهارت‌های  عملی، حل‌مسئله و تشخیص درمانی در ۱۳ ایستگاه بالینی فعال و سه ایستگاه استراحت مورد ارزیابی قرار گرفت.

وی گفت: به دانشجویانی که نتیجه مطلوبی در این آزمون  کسب کنند گواهی صلاحیت بالینی اعطا خواهد شد.