امروز: جمعه 28 شهریور 1399 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

الله‌ویردی‌زاده خبر داد؛ راه‌اندازی شرکت تعاونی مصرف کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان‌شرقی

تاریخ خبر: جمعه 10 مرداد 1399 - 11:45
مدیرکل امور اداری و منابع انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز گفت: نخستین شرکت تعاونی مصرف کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی در واحد تبریز راه‌اندازی شد.

مهدی الله‌ویردی‌زاده در گفتگو با روابط عمومی واحد تبریز، اظهار کرد که نخستین شرکت تعاونی مصرف کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی در واحد تبریز راه‌اندازی شد و در آینده نزدیک شاهد راه‌اندازی این شرکت در منطقه آزاد ارس و سایر واحدهای دانشگاهی خواهیم بود.

وی نقش بی‌بدیل کارکنان در رشد و بالندگی دانشگاه آزاد اسلامی را یادآور شد و گفت: به‌منظور اعتلا و ارتقای فعالیت‌های علمی و عملی در کشور و به پاسداشت تلاش کارمندان و اعضای هیئت علمی و ایجاد بستر مناسب حمایتی دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌‌شرقی برای توسعه روحیه تعاون و رفاه عمومی، اقدام به راه‌اندازی شرکت تعاونی مصرف کارکنان استان آذربایجان‌شرقی به‌نام (فرهیختگان استان) کردیم.

مدیرکل امور اداری و منابع انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز افزود: برای راه‌اندازی این شرکت مجوزهای لازم را از اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اخذ کرده و تمام کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی استان می‌توانند در آن عضو شوند و عضویت به‌‌‌صورت اختیاری است.

الله‌ویردی‌زاده اظهار کرد: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی و مهدی زینالی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز از اعضای هیئت مؤسس این شرکت هستند.

وی افزود: نحوه عضو‌گیری و ثبت‌نام در این شرکت به واحدهای دانشگاهی ابلاغ شده و همه کارکنان و اعضای هیئت علمی می‌توانند به‌محل خدمت خود مراجعه و از جزئیات آن آگاه و در صورت درخواست ثبت‌نام کنند.

این مسئول ابراز امیدواری کرد با راه‌اندازی این شرکت بتوانیم گام مؤثری در کمک به‌رفاه دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی برداریم.