امروز: جمعه 28 شهریور 1399 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

در شرایط کرونا؛ آزمون دکتری با حضور ۸۶۷ داوطلب در دانشگاه آزاد اسلامی تبریز برگزار شد

تاریخ خبر: جمعه 10 مرداد 1399 - 11:52
آزمون ورودی دوره دکتری «Ph.D» (نیمه‌متمرکز) سال ۱۳۹۹ با ۸۶۷ داوطلب در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد تبریز، صبح امروز  ۸۶۷ داوطلب از شهرستان‌های مختلف کشور در آزمون ورودی دوره دکتری«Ph.D» (نیمه‌متمرکز) سال ۱۳۹۹ دانشگاه آزاد اسلامی که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز برگزار شد به‌منظور پذیرش دانشجوی دکتری تخصصی به رقابت پرداختند.

آزمون دکتری سال ۹۹ بعد از تعویق چندباره در ایام کرونا با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و با ماسک که به‌عنوان وسایل الزامی داوطلبان در آزمون به‌حساب می‌آمد با حضور اعضای جمعیت هلال‌احمر و با رعایت فاصله و با حداقل تعداد نفرات در ساختمان‌های مختلف دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز برگزار شد.

این دوره از آزمون دکتری تخصصی (Ph.D) نیمه‌متمرکز سال ۱۳۹۹ در گروه آموزشی گروه علوم انسانی، فنی، علوم پایه و معماری برگزار شد.