امروز: جمعه 28 شهریور 1399 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

در مراسمی با حضور جوانپور؛ مسئول ناحیه بسیج دانشجویی آذربایجان شرقی معرفی شد

تاریخ خبر: چهارشنبه 26 شهریور 1399 - 08:14
آیین تکریم و معارفه مسئولان قدیم و جدید ناحیه بسیج دانشجویی استان آذربایجان شرقی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد تبریز، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی و واحد تبریز در آیین تکریم و معارفه مسئولان قدیم و جدید ناحیه بسیج دانشجویی استان آذربایجان شرقی که در محل دانشگاه آزاد اسلامیتبریز برگزار شد، اظهار کرد: برای همه کسانی که در سنگر بسیج دانشجویی تا به امروز فعالیت داشتند و این پرچم را بالا نگه داشتند، آرزوی توفیق دارم.

عزیز جوانپور افزود: نخستین مسئول بسیج دانشجویی در سپاه و مدت هشت سال در خدمت بسیج بودم، از همه کسانی که در گذشته مسئولیت بسیج دانشجویی را عهده‌دار بودند به‌ویژه محمدرضا سلطان‌زاده که در این مدت با اخلاص و اخلاق نیکو، راهنمای خوبی برای دانشجویان بوده است، قدردانی می‌کنم.

وی با اشاره به همکاری‌های تأثیرگذار و مثبت سلطان‌زاده در مدت فعالیت وی خاطرنشان کرد: نوید ناصری که اکنون به‌عنوان مسئول جدید بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد استان معرفی می‌‌شود، از نیروهای فرهنگی سپاه است و در عرصه فرهنگی نیز از چهره‌های خوب محسوب می‌شود و امید است در این مسئولیت خطیر مؤید و موفق باشد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی با تأکید بر اینکه دانشگاه همه همکاری‌های لازم را برای اعتلای فرهنگ بسیج و شهادت و مقاومت انجام خواهد داد، توضیح داد: فرهنگ بسیج امروز از دفاع مقدس به یادگار مانده است و مقام معظم رهبری به‌عنوان فرمانده کل قوا سکان این کشتی را عهده‌دار هستند و امید است بسیج که طلایه‌دار این حرکت در عرصه‌های مختلف به‌ویژه در عرصه دانشگاه‌ها که امروز بسیار حساس و تأثیرگذار است؛ باشد.

جوانپور با تأکید بر تأثیرگذاری حوزه و دانشگاه در وضعیت فعلی عنوان کرد: امید است همه ما بتوانیم در اعتلای فرهنگ بسیج مقاومت و شهادت نقش‌آفرینی کنیم.

وی ادامه داد: پس از دفاع مقدس، مقاومت بهترین تجربه‌ای بود که نشان داد فرهنگ ایثار و شهادت هنوز در کشور زنده و کشور ما با این فرهنگ که مقابل دشمنان ایستاده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی گفت: افتخار ما این است که در راستای فرهنگ مقاومت فعالیت می‌کنیم و امید است بتوانیم دین‌مان را به شهدای بسیج که در راه اعتلای انقلاب اسلامی جان خود را فدا کردند، ادا کنیم.