امروز: جمعه 28 شهریور 1399 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

به‌منظور داوری در جشنواره سراسری «اتا» صادر شد؛ حکم معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی برای عضو هیئت علمی واحد تبریز

تاریخ خبر: چهارشنبه 26 شهریور 1399 - 08:41
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در حکمی از سوی معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان داور دانشگاه آزاد اسلامی در جشنواره سراسری «اتا» انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی واحد تبریز، مریم اردیبهشتی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی  واحد تبریز در حکمی از سوی محسن نفر معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان نماینده و داور دانشگاه آزاد اسلامی در جشنواره سراسری «اتا» انتخاب شد.

نخستین جشنواره سراسری اشتراک‌گذاری تجربه‌های ارزشمند (اتا) دانشجویان علوم پزشکی در تحقق پاسخگویی اجتماعی به همت دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می‌شود.

جشنواره اتا با هدف استعدادیابی و افزایش شور و نشاط علمی در دانشجویان، ترغیب آنان برای توجه به جامعه و خدمت‌رسانی برتر به مردم ۲۷ مهر در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می‌شود.