امروز: جمعه 26 مرداد 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

نماینده مردم بناب در مجلس شورای اسلامی

تاریخ خبر: پنجشنبه 3 تیر 1395 - 08:53
دانشگاه آزاد اسلامی باعث گسترش علم در نقاط دور کشور شده است

ضیاء الله اعزازی نماینده مردم بناب در مجلس دهم شورای اسلامی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی باعث گسترش علم در نقاط دور کشور شده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، ضیاء الله اعزازی در جلسه هم اندیشی نمایندگان استان آذربایجان شرقی در مجلس شورای اسلامی درباره  بررسی راه کارهای توسعه فعالیت های دانشگاه آزاد اسلامی در استان گفت: نداشتن ارتباط صحیح دانشگاه با صنعت باعث بیکار ماندن طیف عظیمی از فارغ التحصیلان در جامعه شده است که دانشگاهها باید به این امر توجه ویژه داشته باشند.

نماینده مردم بناب در مجلس شورای اسلامی ضمن قدردانی از دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: این نهاد و ثمره انقلاب اسلامی فرصت را برای تحصیل جوانان در جامعه فراهم کرد وباعث گسترش علم و دانش در نقاط دور کشور شد.

وی در ادامه گفت :باتوجه به تأکیدمقام معظم رهبری بر اقتصاد مقاومتی  و پتانسیل بالایی که در دانشگاه آزاد اسلامی وجود دارد، برنامه ریزان واساتید دانشگاه آزاد اسلامی درعصر حاضر بایددر بخش اقتصاد مقاومتی دولت را یاری کرده وبه ارائه راه کارهایی دراین زمینه پرداخته وبا ایجاد درآمدزایی و اشتغال زایی در توسعه کشور سهیم باشند.

این نماینده دوره دهم مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: کیفیت آموزشی و پژوهش محور بودن باید در دانشگاهها حاکم باشد تا بتوانندبرای معضلات کشور راه حل ارائه نمایند .

وی در پایان گفت: نمایندگان استان آماده هرگونه همکاری و مساعدت برای رفع مشکلات و توسعه دانشگاه آزاد اسلامی در استان آذربایجان شرقی می باشند.

جلسه هم اندیشی با نمایندگان استان آذربایجان شرقی در مجلس شورای اسلامی درباره  بررسی راه کارهای توسعه فعالیت های دانشگاه آزاد اسلامی در استان به همت دبیرخانه هیأت امنای استان آذربایجان شرقی و اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز عصر روز دوم تیرماه در سالن شمس این دانشگاه برگزار شد.