امروز: سه شنبه 29 خرداد 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

نماینده مردم میانه در مجلس شورای اسلامی

تاریخ خبر: پنجشنبه 3 تیر 1395 - 08:54
طرح تجمیع و ساماندهی دانشگاه آزاد اسلامی باید به نحو احسن انجام شود

دکتر یعقوب شیویاری نماینده مردم میانه در مجلس شورای اسلامی گفت: طرح تجمیع و ساماندهی دانشگاه آزاد اسلامی باید به نحو احسن انجام شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، دکتر شیویاری در جلسه هم اندیشی نمایندگان استان آذربایجان شرقی در مجلس شورای اسلامی درباره  بررسی راه کارهای توسعه فعالیت های دانشگاه آزاد اسلامی در استان گفت: اگر طرح تجمیع و ساماندهی در دانشگاه آزاد اسلامی به نحو احسن اجرا شود بار زیادی از دوش آن برداشته خواهد شد.

نماینده میانه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به فرمایش امام راحل گفت: دانشگاه کارخانه  آدم سازی است و دانشگاه آزاد اسلامی باید براساس فلسفه وجودی خود حرکت نماید و وظیفه همگان یاری به این نهاد انقلابی و شجره طیبه است.

وی  تصریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در دهه های گذشته رشد کمی خود را پشت سر گذاشته و اکنون زمان توسعه کیفی آن فرا رسیده است که باید دقت بیشتری براین داشت.

این نماینده دوره دهم مجلس شورای اسلامی افزود: تغییر در مدیریت ها امری لازم و اجتناب ناپذیر است ولی باید از هرگونه شتابزدگی دوربوده و بادرایت کامل،پاکدست ترین، متدین ترین ، متعهد ترین واصلح ترین فرد را برای اداره امور در دانشگاهها انتخاب کرد.

وی در پایان خود را سرباز مخلص و در خدمت دانشگاه خواند وقول مساعدت و همکاری در زمینه رفع مشکلات وتوسعه دانشگاه آزاد اسلامی میانه و استان را داد.

جلسه هم اندیشی با نمایندگان استان آذربایجان شرقی در مجلس شورای اسلامی درباره  بررسی راه کارهای توسعه فعالیت های دانشگاه آزاد اسلامی در استان به همت دبیرخانه هیأت امنای استان آذربایجان شرقی و اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز عصر روز دوم تیرماه در سالن شمس این دانشگاه برگزار شد.