امروز: چهارشنبه 2 آبان 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

نماینده مردم کلیبر،خدا آفرین و هوراند در مجلس شورای اسلامی

تاریخ خبر: پنجشنبه 3 تیر 1395 - 08:56
کیفیت بخشی واحدهای دانشگاهی در شهرستانها در اولویت باشد

قلی الله قلی زاده نماینده کلیبر،خدا آفرین و هوراند درمجلس دهم شورای اسلامی گفت: کیفیت بخشی واحدهای دانشگاهی در شهرستانها در اولویت باشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، قلی الله قلی زاده در جلسه هم اندیشی نمایندگان استان آذربایجان شرقی در مجلس شورای اسلامی درباره  بررسی راه کارهای توسعه فعالیت های دانشگاه آزاد اسلامی در استان گفت: دانشگاه آزاد اسلامی کیفیت بخشی را در شهرستانها دراولویت کاری خود قرار دهد ونظارت وکنترل بیشتری بر کیفیت آموزشی داشته باشد.

نماینده مردم  کلیبر،خدا آفرین و هوراند در مجلس شورای اسلامی ضمن قدردانی از دانشگاه آزاد اسلامی  در توسعه علم در کشور تصریح کرد: توسعه علمی و فرهنگی کشور توسط دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان نهاد غیردولتی بر همگان مبرهن و آشکار است.

وی در ادامه گفت : تعامل تنگاتنگ با افراد تأثیر گذار در سطح کشور  واستان می تواند نقش بسیار بزرگی در رفع مشکلات دانشگاه آزاد اسلامی داشته باشد.

این نماینده دوره دهم مجلس شورای اسلامی افزود:با توجه به پتانسیل ها وموقعیت گردشگری و کشاورزی منطقه کلیبر،دانشگاه آزاد اسلامی می تواند از توانمندیهای آن برای درآمدزایی وتوسعه استان استفاده بهینه نماید.

جلسه هم اندیشی با نمایندگان استان آذربایجان شرقی در مجلس شورای اسلامی درباره  بررسی راه کارهای توسعه فعالیت های دانشگاه آزاد اسلامی در استان به همت دبیرخانه هیأت امنای استان آذربایجان شرقی و اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز عصر روز دوم تیرماه در سالن شمس این دانشگاه برگزار شد.