امروز: دوشنبه 29 مرداد 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

نماینده مردم ملکان در مجلس شورای اسلامی

تاریخ خبر: پنجشنبه 3 تیر 1395 - 08:58
رمز موفقیت دانشگاه آزاد اسلامی تعامل سازنده با مسئولان کشور است

سلمان خدادادی نماینده مردم ملکان درمجلس دهم شورای اسلامی گفت: رمز موفقیت دانشگاه آزاد اسلامی تعامل سازنده با مسئولان کشور است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، سلمان خدادی  در جلسه هم اندیشی نمایندگان استان آذربایجان شرقی در مجلس شورای اسلامی درباره  بررسی راه کارهای توسعه فعالیت های دانشگاه آزاد اسلامی در استان گفت: دانشگاه آزاد اسلامی همراه با گسترش علم و دانش، عمران و آبادی رانیز به نقاط دور افتاده کشور برد.

نماینده مردم  ملکان در مجلس شورای اسلامی ضمن قدردانی از دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: رمز موفقیت و حیات دانشگاه آزاد اسلامی باتوجه به مشکلاتی که در حال حاضر دارد تعامل سازنده و نزدیک با مسئولان کشور می باشد.

وی در ادامه گفت : دانشگاه آزاد اسلامی در برهه ای از زمان مورد بی مهری مسئولان قرار گرفت ولی با توجه به پتانسیل بالایی که از جنبه های مختلف دارد وبا تعامل و همفکری و همیاری مسئولان کشور مسائل پیش رو را مرتفع خواهد کرد.

این نماینده دوره دهم مجلس شورای اسلامی با اشاره به دکتر انگجی گفت: وجود چنین فردی در شهر و استان مایه مباهات بوده و نعمتی است که باید قدر بدانیم وبا همکاری وتعامل با نمایندگان استان، دانشگاه آزاد اسلامی استان را به جایگاه اصلی و در خور شأن شهر اولین ها برسانیم.

جلسه هم اندیشی با نمایندگان استان آذربایجان شرقی در مجلس شورای اسلامی درباره  بررسی راه کارهای توسعه فعالیت های دانشگاه آزاد اسلامی در استان به همت دبیرخانه هیأت امنای استان آذربایجان شرقی و اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز عصر روز دوم تیرماه در سالن شمس این دانشگاه برگزار شد.