امروز: جمعه 26 مرداد 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

دکتر زهرا ساعی

تاریخ خبر: پنجشنبه 3 تیر 1395 - 08:59
توسعه کیفی در دانشگاهها باید سخت افزاری و نرم افزاری باشد

دکتر زهرا ساعی نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی گفت: توسعه کیفی در دانشگاهها باید سخت افزاری و نرم افزاری باشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، دکتر زهرا ساعی در جلسه هم اندیشی نمایندگان استان آذربایجان شرقی در مجلس شورای اسلامی درباره  بررسی راه کارهای توسعه فعالیت های دانشگاه آزاد اسلامی در استان گفت: در25 سال اول عمر دانشگاه آزاد اسلامی با مدیریت دکتر عبدالله جاسبی به توسعه کمی توجه بیشترشده بود که منشأ خیر و اثر در کشور بود ولی اکنون بایدبه کیفی سازی آن توجه ویژه شود.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: از ظرفیت ها و پتانسیل های موجود در استان باید برای کیفیت بخشی آموزش و پژوهش دردانشگاهها استفاده بهینه کرد که جذب توریست علمی یکی از این پتانسیل ها می باشد  و دانشگاه آزاد اسلامی تبریز  با داشتن مجتمع بین المللی می تواند در این امر پیشرو باشد.

وی با اشاره به توسعه زیرساخت ها در امر آموزش و پژوهش در دانشگاهها افزود: کیفی سازی یکی از راههای توسعه زیرساختها می باشد که باید به صورت سخت افزاری و نرم افزاری توسعه یابد.

ساعی با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری به افزایش رتبه علمی و به روز بودن پژوهش ها در دانشگاهها گفت: توجه به رشته های دانش بنیان،نیاز سنجی مناطق مختلف استان به رشته های مورد نیاز برای رشد وتوسعه استان برخی از مواردی است که باید دانشگاهها به آنها توجه کنند.

این نماینده مجلس در پایان گفت: ما نیز به عنوان خدمتگزار این مردم آماده هرگونه همکاری و تعامل برای رفع مشکلات دانشگاه آزاد اسلامی استان و توسعه آن هستیم.

جلسه هم اندیشی با نمایندگان استان آذربایجان شرقی در مجلس شورای اسلامی درباره  بررسی راه کارهای توسعه فعالیت های دانشگاه آزاد اسلامی در استان به همت دبیرخانه هیأت امنای استان آذربایجان شرقی و اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز عصر روز دوم تیرماه در سالن شمس این دانشگاه برگزار شد.