امروز: چهارشنبه 2 خرداد 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

حضور پر شور دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی تبریز در راه پیمایی عظیم روز قدس

تاریخ خبر: شنبه 12 تیر 1395 - 08:12
دانشگاهیان دانشگاه آزاداسلامی تبریز همراه با سایر اقشار مردم تبریز در مراسم راه پیمایی عظیم روز قدس شرکت کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، دانشگاهیان این دانشگاه ضمن گرامیداشت روز قدس، روز وحدت همه انسانهای عدالت خواه وعزّت طلب، روزخروش یکپارچه امّت اسلام علیه کفر و روز ابراز انزجار از صهیونیزم و امپریالیسم غاصب وجنایتکار، همراه و همگام با تمامی اقشار ملت مسلمان و همیشه درصحنه استان آذربایجان شرقی در این راه پیمایی شرکت کردند.

طبق گزارش، دکتر سیدجواد انگجی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی، اعضای هیأت رئیسه، اساتید،کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی تبریز با حضور گسترده خود در این راه پیمایی، همچون سالهای گذشته، ضمن تجدید میثاق با رهبرمعظم انقلاب، اعلام همبستگی خود با آرمان ها و مبارزات حق طلبانه مردم مظلوم فلسطین را اعلام و خشم و انزجار خود از جنایات آمریکای جهانخوار وصهیونیزم بین الملل و ایادی منطقه ای شان اذعان کرده و بیانیه ای نیز توسط دانشگاهیان و بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز قرائت گردید .

طبق گزارش، در این بیانیه آمده است: در روز قدس امت اسلامی در همه جای جهان ضمن نشان دادن وحدت خود، با حضور در صحنه، خاری در چشم صهیونیزم بین الملل می شوند و نقشه های شوم آنها را برای انحراف افکار مسلمانان از مسئله فلسطین و محور مقاومت، نقش برآب می نمایند.

دربخش دیگر این بیانیه آمده است: همانطوریکه بنیانگذار جمهوری اسلامی  ایران، حضرت امام خمینی(ره) فرمودند: فلسطین پاره تن اسلام است، لذا دفاع ما از آرمان مقاومت، در واقع دفاع از حریم اسلام است؛ غفلت مسلمانان از محور مقاومت، راه را برای نفوذ دشمنان باز خواهد کرد و این را به تجربه در سال های اخیر در مصر دیدیم. زمانی که برخی از انقلابیون مصری از موضع گیری در قبال  مسئله فلسطین و محور مقاومت در سوریه و لبنان و عراق غفلت نموده و انقلاب مصر را به شکست کشاندند و موجب نفوذ و قدرت گیری دوباره بدخواهان امت اسلامی و مزدوران استکبار جهانی در آن کشور شدند، این مسئله نشان داد که به فرموده مقام معظم رهبری: درستی مسیر نهضت های بیداری اسلامی را باید در موضع گیری آنها در قبال فلسطین جستجو کرد.

در ادامه آمده است: امروز جوانان غیور امت اسلام وبه خصوص جوانان مومن انقلابی ایران عزیزمان در کیلومترها دورتر از وطن به مبارزه با گروه های تکفیری مشغولند و این نشان دهنده گسترش نگرش از وطن خواهی به اسلام خواهی است، چرا که دفاع جوانان ما در کنار برادرانشان در خاک سوریه وعراق، ضمن تأمین امنیت ملی ایران مقتدر، کاری فراتر از  تأمین امنیت ملی انجام می دهند و آن دفاع از امنیت امّت اسلامی و مبارزه برای تحقق آرمان های اهل بیت(ع) است.

در پایان آمده است: دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی تبریز پای حرف امام راحل که فرمودند: اسرائیل باید از صفحه روزگار محو گردد و نیز مقام معظم رهبری که فرمودند: مردم ما عاشق مبارزه با اسرائیل هستند تا پای جان ایستاده ایم؛ ضمن حفظ وحدت خود به حمایت های مادی و معنوی از محور مقاومت اسلامی در سوریه، عراق، یمن و بحرین و دیگر کشورهای منطقه، آمادگی آن را داریم که در صورت امر ولی امر مسلمین به خیل عظیم مدافعان حریم آل ا... پیوسته و تا آخرین نفس در راه رهایی مظلومان جهان مبارزه نماییم و در کنار دولت محترم با نقش آفرینی خود به عنوان فرماندهان و افسران جنگ نرم، راه نفوذ شیطان بزرگ( آمریکا) و هم پیمانانش و نیز اسرائیل غارت گر و انگلیس خبیث را در محیط دانشگاهی و تمام عرصه های فکری و عملی انقلاب اسلامی سد خواهیم کرد.