امروز: جمعه 23 آذر 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

تصویب دانشکده پرستاری و مامایی واحد تبریز در شورای گسترش رشته های علوم پزشکی

تاریخ خبر: یکشنبه 13 تیر 1395 - 08:15
رییس دانشگاه آزاد اسلامی تبریز اعلام کرد: شورای گسترش رشته های پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی با تقاضای تأسیس دانشکده پرستاری و مامایی این دانشگاه موافقت کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، دکتر سید جواد انگجی گفت: با توجه به سابقه بیش از 30 ساله گروههای پرستاری و مامایی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز و پتانسیل های مختلف از جمله تعداد اعضای هیأت علمی، آزمایشگاهها، کتابخانه  و دو بیمارستان زکریا و امام سجاد(ع)( که در شرف راه اندازی است)، ودر راستای پاسخ به مکاتبات استادان و دانشجویان تقاضای تشکیل و تصویب دانشکده پرستاری و مامایی به معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی ارسال شد که موضوع در شانزدهمین جلسه شورای گسترش رشته های پزشکی مطرح و مورد موافقت قرار گرفت.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی افزود: این موفقیت حاصل تلاش همکارانم در دانشکده علوم پزشکی و همچنین استادان و کارمندان و دانشجویان علوم پزشکی واحد تبریز بوده و در این راه پی گیری های حوزه های پزشکی و معاونت های آموزشی وبرنامه ریزی واحد و همکاری های مدیران ارشد در سازمان مرکزی قابل تقدیر است.

انگجی در خاتمه ابراز امیدواری کرد: در آینده نزدیک بتوانیم در این دانشکده جدیدالتأسیس به در خواست های بی شمار مشتاقان رشته های پرستاری و مامایی در مقاطع تحصیلات تکمیلی مانند سایر رشته ها پاسخ گو باشیم.

دانشکده پرستاری و مامایی یازدهمین دانشکده مصوب دانشگاه آزاد اسلامی تبریز است.