امروز: جمعه 4 خرداد 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز برگزار شد:

تاریخ خبر: یکشنبه 13 تیر 1395 - 11:13
جلسه ستاد برگزاری کنگره شهدای دانشجوی استان آذربایجان شرقی

به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز جلسه ستاد برگزاری کنگره شهدای دانشجوی استان آذربایجان شرقی در این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز،  همزمان با ماه مبارک رمضان، چهاردهمین نشست از سلسله جلسات روسای دانشگاههای استان آذربایجان شرقی با حضور سردار غلام عسگرکریمیان فرمانده سپاه عاشورا و مجموعه بسیج دانشجویی استان با محوریت ستاد برگزاری کنگره شهدای دانشجوی استان در این دانشگاه برگزار شد.

دکتر سید جواد انگجی رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی در این جلسه گفت: دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی دومین استان دانشگاهی بعد از تهران، سهم قابل توجهی در علم آموزی و پژوهش در کشور برعهده دارد و برنامه ریزی های گسترده ای در زمینه ورود موثر در بخش های فناوری و دانش بنیان و حمایت از نخبگان دارد.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان افزود: استان آذربایجان شرقی دارای 35 واحد و مرکز است و 5 هزار و575 هیأت علمی و نزدیک  به 90 هزار دانشجو در واحدهای این  استان مشغول تدریس و تحصیل می باشند.

وی با اشاره به طرح های شاخص واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در استان تصریح کرد: مولد مقیاس کوچک  CHP به قدرت 6 مگاوات ، ایجاد و توسعه پروژه گلخانه ای تولید گل و گیاه و توت فرنگی به روش هیدروپونیکی و طرح شفا( شهرک فن آوری آزاد ) برخی از طرح هایی است که در دانشگاه آزاد اسلامی تبریز در حال انجام و اتمام است.

دبیر هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی افزود: تعداددانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه آزاد اسلامی تبریز3500 نفر، شهدای دانشگاه آزاد اسلامی تبریز14شهید است که از این تعداد سه تن شهدای مدافع حرم و11 تن شهید دوران دفاع مقدس هستند ، دوشهید گمنام نیز در دانشگاه آزاد اسلامی تبریز خاکسپاری شده که محل زیارت عاشقان و دانشجویان عزیز می باشد.

دکتر انگجی ادامه داد: طی روزهای اخیر مراسم تجلیل از شهدای مدافع حرم تبریز را برگزار کردیم و مراسمی نیز همزمان با روز آزاد سازی خرمشهر در سازمان مرکزی برگزارشد که طی آن  دانشنامه شهیدان: محرم علیپور، حامد جوانی وصادق عدالت اکبری به خانواده های معظم آنها اهدا شد. همچنین اعزام160 نفر در قالب کاروان راهیان نور به مناطق عملیاتی، اعزام 30 نفر از اعضای بسیج اساتید ، دانشجویی و کارمندی به دیدار مقام معظم رهبری در 29 بهمن برخی از اقداماتی است که در دانشگاه آزاد اسلامی تبریز در ماههای اخیر انجام شده است.

در ادامه سردار کریمیان فرمانده سپاه عاشورا با اعلام رضایت از پیشرفت برنامه های مصوب ستاد مرکزی کنگره شهدای دانشجوی استان، از همکاری و همراهی روسای دانشگاههای استان قدردانی کرد.

سردار کریمیان با بیان رویکردهای دشمنان انقلاب اسلامی از طراحی ویژه آنها برای شکستن بنیان مستحکم خانواده افزود: دشمنان انقلاب اسلامی در راستای تهاجم فرهنگی و جنگ نرم، در صدد ضربه زدن به بنیان مستحکم خانواده مخصوصا نقش مادری در خانواده ها هستند که در این زمینه ضرورت دارد روسای دانشگاهها با برنامه ریزی دقیق، ظرفیت و پتانسیل دانشگاههای استان راجهت مبارزه و مقابله با این مسئله بسیج نمایند.

وی با اشاره به مسائل مربوط به جبهه مقاومت وتشکر از همکاری دانشگاهها در این زمینه  تصریح کرد: ما باید بتوانیم به ابهامات و سوالات قشر دانشجو پاسخ مناسب دهیم و تبیین و توجیه افکار عمومی و دانشجویان به عنوان عناصر تأثیرگذار جامعه و همراه کردن آنها بهترین کمک و یاری به جبهه مقاومت اسلامی است.

فرمانده سپاه عاشورا در پایان تأکید کرد: بی شک یکی از رسالتهای بزرگ کنگره شهدای دانشجو، شبکه سازی در مقابله و مواجه با عملیات بالفعل "نفوذ دشمن" است و این شبکه سازی باید از درون دانشگاهها اتفاق بیفتد تا باعث موفقیت قطعی شود.

در ادامه روسای دانشگاههای استان به ارائه نظر و ایراد سخن  پرداختند.