امروز: چهارشنبه 2 آبان 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

شورای زنان فرهیخته استان آذربایجان شرقی برگزار می کند:

تاریخ خبر: شنبه 19 تیر 1395 - 08:29
" اولین همایش بانوان فرهیخته "

به همت  شورای زنان فرهیخته دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی و با مشارکت معاونت های پژوهشی و فرهنگی واحد تبریز اولین همایش بانوان فرهیخته در این دانشگاه برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، دکتر ملیحه پورستار رئیس شورای زنان فرهیخته استان آذربایجان شرقی گفت: اولین همایش منطقه ای بانوان فرهیخته به همراه کارگاه آموزشی بازشناسی جایگاه زنان با رویکرد اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی تبریز برگزار می شود.

پورستار افزود: نقش بانوان در برابر آسیب های اجتماعی، نقش بانوان در حفظ سلامت و بهداشت روانی جامعه و باز شناسی نقش بانوان در عرصه های آموزش، پژوهش، مدیریت و فرهنگ جامعه از محورهای این همایش می¬باشد.

وی تصریح کرد: مهلت ارسال مقالات31 مرداد ماه سال¬جاری و زمان برگزاری همایش14 مهرماه 95 است.

رئیس شورای زنان فرهیخته استان آذربایجان شرقی گفت: استانداری آذربایجان شرقی، سازمان فرهنگی شهرداری تبریز، بسیج اساتید واحد تبریز، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آذربایجان شرقی ، معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی، واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی: تبریز، مراغه، بستان آباد، خامنه و هادیشهر از حامیان این همایش می باشند.

پورستار تأکید کرد: علاقمندان به کسب اطلاعات بیشتر و ارسال مقاله می توانند به وب سایت: ewc95.iaut.ac.ir  مراجعه و یا با ایمیل: ewc95@iaut.ac.ir  مکاتبه نمایند.