امروز: دوشنبه 2 مهر 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

دانشگاه آزاد اسلامی تبریز برگزار می کند:

تاریخ خبر: یکشنبه 20 تیر 1395 - 10:23
" اولین همایش ملی فیزیک "

به همت گروه فیزیک دانشگاه آزاد اسلامی تبریز اولین همایش ملی فیزیک روزهای 30 و31 تیر ماه سال­جاری در این دانشگاه برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، دکتر صمد سبحانیان دبیرکمیته علمی این همایش گفت: تا کنون 200 مقاله به این همایش ارسال شده که از این تعداد170 مقاله پذیرش شده و به صورت سخنرانی وپوستر ارائه خواهدشد.

سبحانیان افزود: اپتیک و لیزر، فوتونیک، فیزیک پلاسما و تخلیه های الکتریکی، فیزیک نجوم، اختر فیزیک و ژئوفیزیک، فیزیک هوا و فضا، امواج الکترومغناطیس، آکوستیک، فیزیک نظری، هسته­ای، ماده چگال، گرافن، ذرات بنیادی و میدان­ها، علم مواد، نانوفیزیک، فیزیک پزشکی، انرژی و حوزه­های دیگر میان­رشته ای از محورهای این همایش می­باشد.

وی گفت: پژوهشگاه فضایی ایران، دانشگاه تبریز، دانشگاه پیام نور، اداره کل آموزش و پرورش استان، صدا وسیمای مرکز آذربایجان­شرقی، شهرداری تبریز، دانشگاه شهید مدنی آذربایجان، شرکت مخابرات استان، اداره کل استاندارد، دانشگاه صنعتی سهند، سازمان میراث فرهنگی و گردشگری استان، باشگاه پژوهشگران ونخبگان دانشگاه آزاد اسلامی و پایگاه استنادی جهان اسلام(ISC ) از حامیان این همایش می باشند.

سبحانیان تأکید کرد: علاقمندان به کسب اطلاعات بیشتر می توانند به وب سایت: http://physconf95.iaut.ac.ir مراجعه نمایند.