امروز: دوشنبه 29 مرداد 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی:

تاریخ خبر: دوشنبه 28 تیر 1395 - 08:49
نشریات دانشجویی موجب پویایی محیط دانشگاه می شوند

دکتر سید جواد انگجی رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی گفت: نشریات دانشجویی موجب پویایی محیط دانشگاه می شوند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، دکتر انگجی رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان گفت: فعالیت های مطبوعاتی در محیط دانشگاه سبب می شود که دانشجویان، تجربیات و مهارت هایی بیاموزند که برای زندگی آتی آنها مفید خواهد بود.

انگجی با اشاره به تعداد نشریات دانشجویی در واحد تبریز گفت: 22 نشریه مجوز دار در واحد تبریز وجود دارد که اصولاً نشریات دانشجویی موجب پویایی محیط دانشگاه شده و باعث خروج محیط دانشگاه از حالت رکود می شود.

رییس اولین جشنواره کشوری نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: تشکیل گروههای فعال دانشجویی در قالب نشریات دانشجویی موجب درونی سازی فرهنگ گفتگو و ارتقای شاخص های اجتماعی و تقویت روحیه مسئولیت پذیری و همکاری و مشارکت در امور و کاهش فضای بی تفاوتی می شود.

وی ادامه داد: نشریات دانشجویی به همراه نقش آگاه سازی و اطلاع رسانی و خبر رسانی و تحلیل اخبار، در واقع کار آموزش سیاسی و عقیدتی را انجام می دهند و سبب تحکیم و ثبات عقاید دانشجویان به ارزشهای اسلامی و انسانی می شوند.

دبیر هیأت امنای استان آذربایجان شرقی گفت: فرق نشریات دانشجویی با نشریات دیگر اجتماعی در کارکرد دانش بنیان آنهاست که با ارائه ایده های نو و زمینه های رشد و توسعه دانش که جوهره اصلی کسب و کار بشر است، می توانند به این مهم نائل آیند و دانشجویان را به این سمت و سو هدایت کند.

انگجی افزود: نشریه دانشجویی موفق، بدون ایجاد تنش و بحران در دانشگاه، می تواند با زبان علمی و با آرامش وطمأنینه به ارائه نظر و راهکار و حتی انتقاد در خصوص مسائل مختلف بپردازد.

رییس اولین جشنواره کشوری نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در پایان گفت: اولین جشنواره نشریات دانشجویی 2238 نفر شرکت داشتند که1542 نفر در بخش آثار برتر،525 نفر در نشریات برتر و171 نفر در بخش آثار ویژه بوده است و داوری اولین جشنواره نشریات دانشجویی از 30 تیرماه تا اول مرداد ماه سال جاری برای هر رشته انجام می گیرد ونتایج آن از طریق سایت معاونت دانشجویی و فرهنگی  در شهریور ماه سال جاری اعلام خواهد شد.