امروز: دوشنبه 2 مهر 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

رییس دانشگاه آزاد اسلامی ایلخچی:

تاریخ خبر: سه شنبه 29 تیر 1395 - 10:15
افتتاح و بهره برداری اولین مرکز تحقیقات و توسعه سیستمهای ترمزدر کشور در دانشگاه آزاد اسلامی ایلخچی

دکتر آرش رنجبران رییس دانشگاه آزاد اسلامی ایلخچی گفت: اولین مرکز تحقیقات و توسعه سیستمهای ترمزدر کشور در دانشگاه آزاد اسلامی ایلخچی افتتاح وبه بهره برداری رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز دکترآرش رنجبران رییس دانشگاه آزاد اسلامی ایلخچی در مراسم تجلیل از افتخارآفرینان رباتیک و نخبگان این واحدگفت: واحد ایلخچی با 12 سال سابقه تأسیس دارای  سه هزار دانشجو و88 رشته می باشد که 20 درصد دانشجویان در مقاطع تحصیلات تکمیلی به تحصیل مشول می باشند.

دکتر رنجبران افزود: کسب واحد برتر در بین دانشگاههای کوچک و متوسط در سال94،کسب مقام اول در مسابقاتiran open 2015  و کسب مقام سوم جهان در مسابقات ربوکاپ آلمان2016،کسب مقام اول در مسابقات آب شیرین کن ها، افتتاح و بهره برداری اولین مرکز تحقیقات و توسعه سیستمهای ترمز در سطح کشور و افتتاح مرکز رشد واحدهای فناور برخی از افتخارات این دانشگاه می باشد.

وی در بخش دیگر گفت: تبدیل دانش به فناوری و ورود به عرصه طراحی رباتهای صنعتی و تجاری سازی آب شیرین کن خورشیدی که در این واحد طراحی و ساخته شده از مهمترین مأموریت های این دانشگاه در عرصه اقتصاد دانش بنیان و درآمدزایی است.

رنجبران در ادامه گفت: کیفی سازی آموزش و پژوهش و ارتباط با صنعت از مهمترین  مسائلی است که دانشگاهها باید به آن توجه ویژه داشته باشند تا بتوانند جایگاه خود در عرصه رقابت بین دانشگاهها را حفظ و تثبیت نمایند.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی ایلخچی در پایان از حمایتهای مادی و معنوی دکتر سیدجواد انگجی رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی، دکتر ابراهیم واشقانی فراهانی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی،دکتر ثمری، دکتر موسی خانی ، مسئولان شرکت سایپا به عنوان حامی تیم رباتیک واحد ایلخچی، مسئولین شهر و اعضای شورای اسلامی شهر ایلخچی و مردم علم دوست این شهر قدردانی کرد.

در ادامه دکتر مرتضی عباسزاده سرپرست تیم ربوکاپ ومعاون دانشجویی و آموزشی واحد ایلخچی گفت: بیستمین دوره از مسابقات ربوکاپ در شهر لایپزیک کشور آلمان با حضور100 کشور در قالب800 تیم در تیرماه سال جاری برگزار شد و واحد ایلخچی موفق به کسب مقام سوم جهانی این مسابقات شد.

سرپرست تیم ربوکاپ واحد ایلخچی گفت:دکتر سعید سعیدوند، علیرضا کریمی، معصومه جعفری و مهدی غیبی اعضای تیم  ربوکا پ ایلخچی را تشکیل می دهند.

وی در ادامه گفت: ربات ساخته شده توسط تیم ربوکاپ واحد ایلخچی آرتین نام دارد که رباتی فوتبالیست بوده و درنوع خود بی نظیر وکم است  که از این نوع ربات در کل جهان 15 مورد می باشد، آرتین 136 سانتی مترقد،26 کیلوگرم وزن و دارای 20 درجه آزادی می باشد.

در ادامه تمبر یادبود این مراسم ابطال و از افتخار آفرینان تیم ربوکاپ واحد ایلخچی تجلیل و قدردانی شد.

مراسم تجلیل از افتخار آفرینان رباتیک و نخبگان واحد ایلخچی عصر روز 28تیرماه در سالن آمفی تأتر پتروشیمی تبریز برگزارشد.