امروز: جمعه 4 خرداد 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی:

تاریخ خبر: سه شنبه 29 تیر 1395 - 10:17
پایه اقتصاد مقاومتی اقتصاد دانش بنیان است

دکتر ابراهیم واشقانی فراهانی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی گفت:پایه اقتصاد مقاومتی اقتصاد دانش بنیان است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، دکتر واشقانی فراهانی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی درمراسم تجلیل از افتخارآفرینان رباتیک و نخبگان واحد ایلخچی گفت: تأکید مدیریت جدید دانشگاه آزاد اسلامی بر محور برنامه راهبردی در همه زمینه ها از جمله پژوهش و فناوری است وتأکید در برنامه راهبردی نیز، مأموریت گرا بودن،  حرکت به اهداف ازپیش تعیین شده با توجه به دستاوردهای پیشین واحدها، ظرفیت های فعلی وظرفیت های بومی و منطقه ای است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی با ابراز خرسندی از کسب مقام سوم جهانی توسط تیم واحد ایلخچی در کشور آلمان گفت: مدیریت و برنامه ریزی صحیح و مأموریت گرا و برنامه محور بودن در زمینه فعالیت ها و پیوند مناسب با صنعت باعث کسب این افتخار برای دانشگاه، کشور و استان شده است.

وی در ادامه گفت: مراکز رشدباید بر مبنای مشتری مداری، مأموریت گرایی، پیوند نزدیک با صنعت باشد تا دستاوردهای فناورانه را به مرحله ظهور رسیده وتجاری سازی شود تا فرمایش مقام معظم رهبری جامه عمل بپوشد.

واشقانی در پایان از حضور افرادی مانند مهندس زمانلودرعرصه صنعت ابرازخرسندی کرد  واز درک صحیح از پیوند دانشگاه و صنعت و حمایت های وی از تیم ربوکاپ واحد ایلخچی قدردانی کرد.

مراسم تجلیل از افتخار آفرینان رباتیک و نخبگان واحد ایلخچی عصر روز 28 تیرماه در سالن آمفی تأتر پتروشیمی تبریز برگزارشد.