امروز: سه شنبه 22 آبان 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

دکتر سید جواد انگجی:

تاریخ خبر: سه شنبه 29 تیر 1395 - 10:19
دانشگاهیان باید نقش وسهم خود را در برقراری اقتصاد مقاومتی ایفا کنند

دکتر سید جواد انگجی رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی گفت: دانشگاهیان باید نقش وسهم خود را در برقراری اقتصاد مقاومتی ایفا نمایند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، دکتر انگجی رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی در مراسم تجلیل از افتخارآفرینان رباتیک و نخبگان واحد ایلخچی ضمن گرامیداشت یاد وخاطره شهدای دفاع مقدس و مدافع حرم و امام شهدا گفت: با توجه به فرمایش و تأکید مقام معظم رهبری به اقتصاد مقاومتی، می توان دریافت که رسیدن به این امر تنها از طریق علم است.

انگجی افزود: کشورهایی که در دهه های گذشته از علم برای توسعه و تولید سرمایه استفاده کرده اند امروز در عرصه های جهانی پپیشتاز هستند.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان تصریح کرد: زمانی که  34 سال پیش حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی در نماز جمعه پایه دانشگاه آزاد اسلامی را بنا نهادند به این امر واقف بودند که مسیرپیشرفت تنها از راه توسعه علم و دانش میسر می باشد.

وی تأکید کرد: باتوجه به پتانسیل بالا وعزمی که در بین جوانان کشور وجود دارد دانشگاهیان باید سهم ونقش خود را در برقراری اقتصاد مقاومتی ایفا  کرده و آینده کشور را تأمین کنند.

وی گفت: امید می رود دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلخچی قطب فناوری منطقه شود که این امر را با افتخارآفرینی خود در مسابقات ربوکاپ آلمان عملا نشان داده و به تصویر کشیدند.

دکتر انگجی در پایان از مهندس زمانلو به عنوان مدیر ارزشمند و فعال در زمینه صنعت یاد کرد و از حمایتهای وی در افتخار آفرینی تیم ربوکاپ ایلخچی قدردانی کرد.

در ادامه تمبر یادبود این مراسم ابطال و از افتخار آفرینان تیم ربوکاپ واحد ایلخچی تجلیل و قدردانی شد.

مراسم تجلیل از افتخار آفرینان رباتیک و نخبگان واحد ایلخچی عصر روز 28تیرماه در سالن آمفی تأتر پتروشیمی تبریز برگزارشد.