امروز: چهارشنبه 7 خرداد 1399 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

اعلام نتایج اولین روز مسابقات سراسری دسته دو هندبال دانشجویان دختر  دانشگاه آزاد اسلامی

تاریخ خبر: چهارشنبه 30 تیر 1395 - 11:25
نتایج بازیهای اولین روز مسابقات سراسری دسته دو هندبال دانشجویان دختر دانشگاه آزاد اسلامی مشخص شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، در اولین روز مسابقات سراسری دسته دو هندبال دانشجویان دختر دانشگاه آزاد اسلامی تیمها با یکدیگر در دو دور به رقابت پرداختند ونتایج زیر به دست آمد.

در دور اول، قم با آذربایجان غربی 29-3 به نفع آذربایجان غربی ، کرمانشاه با البرز 11-9 به نفع البرز، خوزستان با کهکیلویه و بویراحمد  22-9 به نفع کهکیلویه و بویراحمد  و علوم تحقیقات تهران با آذربایجان شرقی 20-5  به نفع آذربایجانشرقی تمام شد.

در دوم نیز کرمانشاه  با علوم تحقیقات نجف آباد  18-5 به نفع کرمانشاه ، البرز با آذربایجان غربی 22-14 به نفع آذربایجان غربی، هرمزگان با کهکیلویه و بویراحمد 26-15 به نفع کهکیلویه و بویراحمد و علوم تحقیقات تهران  با خوزستان 25-12 به نفع خوزستان به پایان رسید.