امروز: جمعه 23 آذر 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

دانشگاه آزاد اسلامی تبریز برگزار کرد:

تاریخ خبر: چهارشنبه 30 تیر 1395 - 11:26
اولین همایش ملی فیزیک

به همت گروه فیزیک دانشگاه آزاد اسلامی تبریز اولین همایش ملی فیزیک  امروز آغاز به کار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، دکتر ناصر مدیرشهلا معاون پژوهش و فناوری این دانشگاه در مراسم افتتاحیه این همایش گفت: دانشگاه یک جامعه است و باید ویژگی های آن وحتی فراتر از آن را دارا باشند.

مدیرشهلا افزود: دانشگاهها باید در اندیشه، آزاد اندیشی و تبیین مطالب آزاد باشند ومسائل سیاسی را تحلیل و تبیین کرده وبه سیاستمداران جامعه ارائه نمایند ونیز بتواند علم و دانش را به ثروت تبدیل نموده و مشکلات جامعه را حل کنند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی تبریز ادامه داد: دانشگاه های نسل چهارم در دنیا دانشگاههایی هستند که برای دانشگاه ثروت آفرینی می کنند، در این راستا نیز دانشگاه آزاد اسلامی قدمها وحرکت های موثری برداشته است.

وی تأکید کرد: ایجاد مراکز رشد، کمک به استقرار شرکت های دانش بنیان و تأسیس مراکز آزمایشگاههای ساها برخی از قدمهایی است که دانشگاه آزاد اسلامی و واحد تبریز در راستای درآمدزایی و ایجاد ثروت برای دانشگاه برداشته است.

وی در ادامه خواستار فعالیت بیش از پیش انجمن های علمی شد وگفت: با تأسیس انجمن ایده های نو در دانشگاه آزاد اسلامی تبریز و جذب دانشجویان نخبه و ایده های نو امید می رود در راستای رفع مشکلات جامعه قدمهای موثرتری برداریم.

دکتر صمد سبحانیان عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز و دبیر علمی اولین همایش فیزیک گفت: 210 مقاله به این همایش ارسال شده است که از این تعداد 164 مقاله پذیرفته شده که به صورت شفاهی و پوستر ارائه می شود.

دبیر علمی اولین همایش فیزیک افزود: 65 درصد مقالات دریافتی از دانشگاههای آزاد اسلامی کشور و35 درصد نیز از سایر دانشگاهها ،دانشگاههای دولتی و سایر ارگانها می باشد.

وی گفت: اپتیک و لیزر، فوتونیک، فیزیک پلاسما و تخلیه های الکتریکی، فیزیک نجوم، اختر فیزیک و ژئوفیزیک، فیزیک هوا و فضا، امواج الکترومغناطیس، آکوستیک، فیزیک نظری، هسته¬ای، ماده چگال، گرافن، ذرات بنیادی و میدان¬ها، علم مواد، نانوفیزیک، فیزیک پزشکی، انرژی و حوزه¬های دیگر میان¬رشته ای از محورهای این همایش می باشد.

سبحانیان تصریح کرد: همزمان با برگزاری این همایش، سه کارگاه تخصصی : لایه نشانی به روش کندوپاشی و تبخیر، طرزکار با میکروسکوپ نیروی اتمی و کارگاه نجوم رصدی نیز برگزار خواهد شد.

در ادامه دکتر محمد قرآن نویس عضو هیأت علمی واحد علوم و تحقات تهران و رییس مرکز تحقیقات فیزیک پلاسمای دانشگاه آزاد اسلامی به بحث علمی و تخصصی درباره گداخت هسته ای پرداخت.

اولین همایش ملی فیزیک طی امروز 30 و فردا 31  تیرماه سالجاری در سالن شهریار دانشگاه آزاد اسلامی تبریز در حال برگزاری می باشد.