امروز: یکشنبه 29 مهر 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

حضور نشریات الکترونیکی در جشنواره بعدی نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی

تاریخ خبر: چهارشنبه 30 تیر 1395 - 15:43
معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان  شرقی  از دوربعدی جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با حضور نشریات الکترونیکی خبر داد.

دکتر محمد نریمانی‌راد در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آ‌نا، اظهار کرد:‌ نخستین جشنواره سراسری نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی شهریور امسال در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز با حضور بیش از 2200 اثر برگزار خواهد شد.

وی با توجه به برگزاری جشنواره سراسری نشریات (مکتوب) دانشجویی اظهار کرد: امسال که برای نخستین بار این جشنواره برگزار می‌شود، نشریات مکتوب در آن حضور دارند و در جشنواره بعدی قطعا نشریات آنلاین و الکترونیکی هم حضور خواهند داشت.

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز از وجود 225 مدیرمسئول نشریات دانشجویی در دانشگاه خبر داد و گفت: از این تعداد 70 مدیرمسئول برای حضور در این جشنواره اعلام حضور و ثبت نام کرده‌اند.

وی عنوان کرد:‌ در نشریات برتر 350، مقاله سیاسی 155، مقاله صنفی 75، مقاله فرهنگی 87، مقاله اقتصادی 35، مقاله ادبی 65، مقاله اجتماعی 137، مقاله دینی 53، مقاله هنری 37، سرمقاله 147، طرح داخلی 48، مصاحبه 83، خبر 59، طنز 60، مذاکرات هسته‌ای 21، گزارش 74، آزاداندیشی 65، طرح روی جلد 132، گرافیک 83، تیتر 132، عکس 40، اهمیت حفظ و گسترش زبان فارسی6، جهان عاری از خشونت31 و کاریکاتور 8 اثر به دبیرخانه نشریات دانشجویی رسیده است.

نریمانی‌راد از داوری آثار از روز آینده در این واحد خبر داد و گفت: داوری در دو روز در تاریخ‌های 30 تیرماه و اول مردادماه، با حضور 12 داور برگزار می‌شود.

وی با توجه به فعالیت‌های ماندگار فرهنگی اظهار کرد:‌ در اختتامیه جشنواره امسال، تندیس 4 شهید مدافع حرم که از دانشجویان دانشگاه آ‌زاد اسلامی واحد تبریز بوده‌اند، رونمایی خواهد شد.