امروز: سه شنبه 13 خرداد 1399 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

اعلام نتایج دور چهارم،پنجم و ضربدری مسابقات سراسری دسته دو هندبال دانشجویان دختر دانشگاه آزاد اسلامی

تاریخ خبر: شنبه 2 مرداد 1395 - 08:54
نتایج بازیهای دور چهارم،پنجم و ضربدری مسابقات سراسری دسته دو هندبال دانشجویان دختر دانشگاه آزاد اسلامی مشخص شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، در دور چهارم این رقابت ها، کرمانشاه با آذربایجان غربی 14-4 به نفع آذربایجان غربی، قم با نجف آباد 11-8  به نفع نجف آباد،علوم تحقیقات تهران -کهکیلویه و بویراحمد 18-2  به نفع کهکیلویه و بویراحمد وآذربایجان شرقی -  هرمزگان 15-10 به نفع آذربایجا نشرقی به پایان رسید.

در دور پنجم نیز البرز با علوم تحقیقات نجف آباد 14-6  به نفع البرز،کرمانشاه-قم12-8  به نفع کرمانشاه ، خوزستان-هرمزگان 15-10 به نفع هرمزگان وکهکیلویه و بویراحمد -آذربایجانشرقی 33-10 به نفع کهکیلویه و بویراحمدتمام شد.

تیمهای صعود کننده به مرحله بعد مسابقات هندبال دانشجویان دختر از گروه الف آذربایجان غربی و البرز واز گروه ب کهکیلویه و بویراحمد و آذربایجان شرقی بود.

اولین بازی ضربدری بین تیمهای آذربایجانشرقی و آذربایجان غربی انجام و پس از یک بازی زیبا و تماشایی با نتیجه 23-11 به نفع آذربایجان شرقی به پایان رسید ودومین بازی ضربدری بین تیمهای کهکیلویه و بویراحمد  و البرز انجام و با نتیجه 19-11 به نفع کهکیلویه و بویراحمد به پایان رسید.