امروز: جمعه 26 مرداد 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

دکتر انگجی در دومین شورای هماهنگی روابط عمومی استان آذربایجان شرقی مطرح نمود :

تاریخ خبر: شنبه 2 مرداد 1395 - 14:23
کیفیت آموزشی مهمترین فاکتور در جذب دانشجو است

دکتر سید جواد انگجی رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی گفت: کیفیت آموزشی مهمترین فاکتور در جذب دانشجو است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، دکتر انگجی رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی در دومین جلسه شورای هماهنگی روابط عمومی دانشگاه های آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی بر لزوم ارتقای کیفی آموزشی توسط واحدهای دانشگاهی تأکید کرد و گفت: مشتری مداری دومین فاکتور بعد از کیفیت آموزشی برای در جذب دانشجو در دانشگاهها ست و از اهمیت بالایی برخورداراست و روابط عمومی ها از این نظر وظیفه سنگینی برای عرضه و انعکاس پتانسیل های دانشگاهها به افکار عمومی و رسانه ها دارند.

انگجی تصریح کرد: روابط عمومی ها جایگاه والایی در سازمانها  و مخصوصاً دانشگاهها دارند،آنهاپیشانی بلندی برای معرفی دانشگاه هستند و باید در عصر حاضر هنرمندانه تر وهوشمندانه تر فعالیت کنند.

وی ابراز امیدواری کرد: با توجه به نزدیک شدن سال تحصیلی جدید و ابلاغ بخشنامه هدایت تحصیلی دانشجویان از سوی سازمان مرکزی، در راستای عمل به بخشنامه و شناساندن پتانسیل ها و امکانات و رشته های موجود در دانشگاه آزاد اسلامی استان به جوانان و خانواده ها شاهد سال تحصیلی پر رونق و با کیفیت بالایی در سطح استان باشیم.

دومین جلسه شورای هماهنگی روابط عمومی استان آذربایجان شرقی به همت و میزبانی اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز دوم مرداد سال جاری در سالن شمس این دانشگاه برگزارشد.