امروز: سه شنبه 13 خرداد 1399 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز برگزار کرد:کارگاه دانش افزایی اساتید

تاریخ خبر: یکشنبه 3 مرداد 1395 - 13:01
به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز کارگاه دانش افزایی اساتید در این دانشگاه برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، دکتر انگجی رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی در این کارگاه ضمن تشریح نحوه تأسیس اولین واحد دانشگاهی در سطح کشور در تبریز شهر اولین ها  و ارائه آمار و عملکرد واحدهای استان آذربایجان شرقی گفت: امروزه 50 درصد آموزش عالی کشور برعهده دانشگاه آزاد اسلامی می باشد.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی افزود: در دانشگاه ها کرسی های آزاداندیشی کم رنگ است و انتظار می رود با بوجود آوردن فضای مناسب  در دانشگاهها بدون دغدغه به بیان نظرات سازنده پرداخته شود.

در ادامه حجت الاسلام دکترامیرعلی لطفی عضو و دبیر شورای عالی آزاد اندیشی دینی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: آزادی و آزادی خواهی شعار اصلی انقلاب اسلامی است و قانون اساسی ونهادها و ارگانهای کشور اسلامی ایران نیز برمبنای آن تشکیل یافته  وتشکیل شورای آزاد اندیشی که اقدامی جسورانه همچون تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی است از تصمیمات هوشمندانه آیت الله هاشمی است.

دبیر شورای عالی آزاد اندیشی دینی دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: این شورا به دستور و نظارت مستقیم حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی در دانشگاه آزاد اسلامی نزدیک 21 ماه است تأسیس شده که یکی از ضروریات نظام و مطالبات مقام معظم رهبری می باشد.

دکتر لطفی افزود: براساس مصوبات شورای آزاد اندیشی دانشگاه آزاد اسلامی از مهرماه سال تحصیلی جدید دو واحد درسی در سه واحد دانشگاه آزاد اسلامی تهران تدریس خواهدشد و از بهمن ماه امسال نیز این درس در کلیه واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی ارائه و تدریس می شود.

حجت الاسلام لطفی ادامه داد: براساس  فرمایشات آیت الله هاشمی رشته نظریه پردازی و آزاد اندیشی در دانشگاه آزاد اسلامی نیز در حال تأسیس می باشد که 60 درصد کارها انجام شده و نیز درحال مطرح کردن بحث آزاد اندیشی در سطح جهان اسلام نیز هستیم.

کارگاه آزاداندیشی با موضوع: مبانی قرآنی آزاد اندیشی دینی با تدریس حجت الاسلام دکترامیرعلی لطفی دبیر شورای عالی آزاد اندیشی دینی دانشگاه آزاد اسلامی، آسیب شناسی و موانع و محدودیت های آزاد اندیشی با تدریس حجت الاسلام یونسی و مسائل و مصادیق آزاد اندیشی با تدریس آیت الله محسن غرویان عضو شورای عالی آزاد اندیشی دینی  امروز سوم مرداد ماه سال جاری در سالن شمس دانشگاه آزاد اسلامی تبریز برگزارمی شود.