امروز: جمعه 2 اسفند 1398 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

عضو شورای عالی آزاد اندیشی دینی دانشگاه آزاد اسلامی: جنبش های نرم افزاری و کرسی های نظریه پردازی از مطالبات مقام معظم رهبری است

تاریخ خبر: دوشنبه 4 مرداد 1395 - 14:31
آیت الله محسن غرویان عضو شورای عالی آزاد اندیشی دینی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: جنبش های نرم افزاری و کرسی های نظریه پردازی از مطالبات مقام معظم رهبری است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، آیت الله محسن غرویان در جلسه آزاد اندیشی دینی اساتید در این دانشگاه گفت: برگزاری این جلسات در راستای تحقق بخشیدن به منویات مقام معظم رهبری است که جنبش های نرم افزاری و کرسی های نظریه پردازی برخی از آنها است.

آیت الله غرویان افزود: آیت الله هاشمی رفسنجانی نیز در پی فرمایش ومطالبات مقام معظم رهبری تأکید دارند که آزاد اندیشی دینی و نظریه پردازی باید از مرحله شعار خارج شده و به مرحله عمل درآید و در سطح دانشگاهها مطرح شود.

عضو شورای عالی آزاد اندیشی دینی دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: احساس می شود در بحث آزاد اندیشی دینی تضادی بین ظواهر دین و مباحث علمی و عقلی وجود دارد.

وی ادامه داد: در احکام و معارف دینی و مسائل دینی مقصد شارع را استخراج کرده و به آن توجه کنیم زیرا هر امر و نهی که خدا وضع کرده تابع مصلحت و مفسده واقعی و نفس الامری است.

غرویان تأکید کرد: هدف بالاتری از تکالیف در دین است و آن تقوا، عفت، اخلاق و پاکدامنی و... است و نباید به ظواهر بیشتر پرداخت در این صورت از باطن فاصله خواهیم گرفت.

عضو شورای عالی آزاد اندیشی دینی دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: نواندیشی و آزاد اندیشی دینی این است که با توجه به مقاصد شریعت نظریه پردازی کرده و راه حل ارائه نماید.

وی افزود: علما نباید قرائتی از دین و امور دین  را طوری مطرح کنند که در تعارض با علم و عقل باشد زیرا یقینات دین با یقینات علم وعقل سازگار است و اگر ناسازگاری در اموری باشد آن در ظنیات دین است که در آن نیز فتواهای مختلفی وجود دارد که بایدطوری مطرح شود که باعث رفاق شود وبه تعارضات دامن نزند.

به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز و دبیرخانه شورای آزاد اندیشی دینی دانشگاه آزاد اسلامی، کارگاه دانش افزایی مبانی و مفاهیم آزاد اندیشی دینی، سوم مرداد ماه سال جاری در سالن شمس دانشگاه آزاد اسلامی تبریز برگزارشد.