امروز: سه شنبه 22 آبان 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی تبریز برگزار کرد:

تاریخ خبر: سه شنبه 19 مرداد 1395 - 08:40
کارگاه آموزشی ماشین ابزار 2

به همت معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی تبریز کارگاه آموزشی ماشین ابزار 2 در این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، کارگاه آموزشی ماشین ابزار 2  با محوریت ماشین های کنترل عددی (CNC )  و در راستای اجرای بخشنامه ابلاغی از سوی معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی ویژه کارشناسان آزمایشگاهها و کارگاههای واحدهای مختلف دانشگاه آزاد اسلامی به صورت کشوری برگزار شد.

در این دوره سه روزه  که با حضور بیش از 38 نفر از کارشناسان و اعضای هیات علمی 20 واحد دانشگاهی از 14 استان مختلف در دو بخش نظری و عملی با همکاری شرکت ماشین سازی تبریز برگزار گردید شرکت کنندگان پس از فراگیری آخرین تکنولوژیهای ماشینهای کنترل عددی ، کار با این تجهیزات را به صورت عملی آموزش دیدند.

غبارروبی از مزار شهدای گمنام واحد تبریز ، بازدید از خط تولید شرکت ماشین¬سازی ، حضور در اماکن تفریحی و تاریخی تبریز و بازدید از روستای تاریخی کندوان از جمله برنامه¬های جانبی این دوره بود.