امروز: جمعه 26 مرداد 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

به میزبانی معاونت سما دانشگاه آزاد اسلامی تبریز برگزار شد:

تاریخ خبر: چهارشنبه 20 مرداد 1395 - 12:37
سومین اجلاس دبیران عضو کمیسیون اداری مالی شوراهای نظارت و هماهنگی سما

به میزبانی معاونت سما دانشگاه آزاد اسلامی تبریز سومین اجلاس دبیران عضو کمیسیون اداری مالی شوراهای نظارت و هماهنگی سما در این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، دکترمهرداد افشون دبیر کمیسون اداری و مالی سما ضمن تبریک دهه کرامت اظهار امیدواری کرد این نشست ها در پیشبرد اهداف عالیه سما موثر باشد.

دکترافشون افزود: کمیسیون تخصصی اداری و مالی سما با برگزاری دونشست در دی ماه 94 در اهواز و یزد کار خود را آغاز کرده که خروجی این نشست ها متاقبا به صورت دستورالعمل اجرایی ابلاغ می شود.

وی تصریح کرد: تعیین تکلیف نیروی انسانی سما، آیین نامه مالی و معاملاتی مدارس سما، دادن اختیارات بیشتر به مدیران سما، تشکیل کمیسیون معاملاتی سما و تدوین چارت سازمانی سما برخی از دستورات جلسه این نشست  می باشد که مورد بررسی قرار می گیرد.

این نشست تخصصی با حضور دکتر سعید فرشاد مشاور ریاست سما، سید ضیاء فاطمی مشاور اداری و مالی سازمان سما،دکتر محمدرضا باوندپور مدیر اداری سما،سهراب جهانگیری مدیرکل طرح و برنامه،محمدجلال فتحی مدیر بازرسی و رسیدگی به شکایات سما،دکتر مهرداد افشون دبیر کمیسیون اداری و مالی سما ، دکتر شهریار حسن زاده معاون سما تبریز و دبیر شورای سیاستگذاری سما استان آذربایجان شرقی ودبیران شورای نظارت و هماهنگی سما استانهای عضو کمیسیون اداری و مالی سما، 20 و21 مرداد در سالن شمس دانشگاه آزاد اسلامی تبریز درحال برگزاری است.