امروز: چهارشنبه 2 آبان 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

نایب قهرمانی تیم فوتبال دانشجویان پسر دانشگاه آزاداسلامی تبریز

تاریخ خبر: شنبه 30 مرداد 1395 - 15:19
تیم فوتبال دانشجویان پسردانشگاه آزاداسلامی تبریز مقام دوم مسابقات فوتبال دانشجویی دسته دو کشوری دانشگاه آزاد اسلامی راکسب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی تبریز، مسابقات فوتبال دانشجویان پسر دانشگاه آزاد اسلامی دسته دو کشوری با شرکت هشت تیم  در دو گروه به صورت دوره ای و حذفی برگزارشد وتیم دانشگاه آزاد اسلامی تبریز به نمایندگی استان آذربایجان شرقی مقام دوم را به خود اختصاص داد و تیم های دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان اول و استان مازندران سوم شدند.

حسین خاکپور، حمید خاکی، سید محمد سید حسینی، سعید شکیب افشرد، امیر قورشچی، علی لطیف پور، سید مجتبی موسوی، رضا مینوس، علی نورانی، جواد اعلمی، جلال امان زاده، یاور یوسفی، حسین پورعلی، مهرداد توحیدی فر، رضا جعفری، علی حیدری، دانیال نقدی زاده و محمدرضا نصیرپور اعضای تیم دانشگاه آزاد اسلامی تبریز را تشکیل می دادند.

گفتنی است تیم دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی به  مسابقات دسته اول کشوری نیز صعود کرد.

سرپرستی این تیم برعهده حسین فرج الهی و مربیگری آن برعهده یعقوب عادلی بود.

مسابقات فوتبال دانشجویان پسر دانشگاه آزاد اسلامی دسته دو کشوری به میزبانی واحد کرج برگزارشد.