امروز: جمعه 30 شهریور 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

دانشگاه آزاد اسلامی تبریز در80 رشته گرایش تحصیلی بدون آزمون دانشجو می پذیرد

تاریخ خبر: یکشنبه 31 مرداد 1395 - 08:59
دانشگاه آزاد اسلامی تبریز برای سال جدید تحصیلی 96-95 باپذیرش در مقطع کارشناسی بدون آزمون در 80 رشته، فرصت مناسبی برای انتخاب داوطلبان ورود به دانشگاه ایجاد کرده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی تبریز، دکترحمید میرزایی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی این دانشگاه گفت: برای پذیرش در دوره با آزمون این دانشگاه، داوطلبانی که در آزمون سراسری سال 95 سازمان سنجش شرکت کرده و مجاز به انتخاب رشته شده‌اند، می‌توانند از 31 مرداد تا 15 شهریور ماه برای شرکت در دوره‌های با آزمون دانشگاه به سایتwww.azmoon.org مراجعه و با استفاده از نمره، رتبه و شناسه که از طریق سازمان سنجش آموزش کشور دریافت کرده اند برای انتخاب رشته های با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز اقدام کنند.

میرزایی افزود: چنانچه داوطلبان رشته ‌محل مورد نظر خود را در دفترچه رشته‌های باآزمون سراسری دانشگاه آزاد اسلامی پیدا نکردند در نظر داشته باشند که بیشتر رشته‌محل‌های دانشگاه آزاد اسلامی بدون آزمون هستند و درصورت تمایل می‌توانند با مراجعه به سامانه www.azmoon.org ثبت‌نام کنند.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز تصریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در حدود80 رشته به صورت بدون آزمون دانشجو می¬پذیرد که علاقمندان می توانند با مراجعه به سایت مرکز آزمون مراجعه و نسبت به انتخاب و ثبت نام رشته اقدام و با به همراه داشتن مدارک جهت ثبت نام به واحدتبریز مراجعه نمایند.

دانشگاه آزاد اسلامی تبریز جزو اولین واحدهای دانشگاهی کشور بوده و درسال 61 تأسیس یافته و هم اکنون با  237 رشته – مقطع تحصیلی و 1127 عضو هیأت علمی تمام وقت نیمه وقت و مدعو، یکی از مراکز بزرگ آموزش عالی منطقه شمالغرب می باشد.