امروز: جمعه 26 مرداد 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

دکتر انگجی: طبیب مظهر اسم محیی و احیاء گری است

تاریخ خبر: یکشنبه 31 مرداد 1395 - 12:42
دکتر سیدجواد انگجی رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی گفت: طبیب مظهر اسم محیی و احیاء گری است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، دکتر سید جواد انگجی رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی در آستانه روز پزشک ضمن تبریک اول شهریور،  روز  بزرگداشت ابوعلی سینا، و روز پزشک، به استناد حدیثی از حضرت علی(ع) گفت: پزشک واقعی کسی است که هم تقوای الهی را در شغل خود رعایت کند و هم دلسوز و مهربان به حال بیمار باشد و برای مداوای مریض خود تلاش فراوان نماید.

انگجی افزود: طبیب را مظهر اسم محیی و احیاء گری نامیده  اندکه با دم مسیحیائی خویش درد و رنج را از جسم و روان دردمندان زدوده و شوق امید را در کالبد جسم و روح زندگی آنان می دمد.

وی ادامه داد: «پزشک» با شوق و رنج می آموزد تا رنج انسان را به شوق و آرامش برساند.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی با ارسال لوحی به معاونت  علوم پزشکی  و روسای بیمارستان زکریا، دانشکده پزشکی و دانشکده دندانپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز این روز را به آنها و پزشکان شاغل در آن حوزه ها تبریک و تهنیت گفت.