امروز: سه شنبه 22 آبان 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

کسب مدال طلای  المپیاد ملی توسط فرزند یکی از کارمندان دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

تاریخ خبر: چهارشنبه 3 شهریور 1395 - 11:40
پارسا میرزایی جدیدی دانش آموز مقطع سوم دبیرستان  و فرزند ناهیده زاهدی کارمند واحدتبریز موفق به کسب مدال طلا ی اولین المپیاد ملی سلولهای بنیادی و پزشکی باز ساختی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، پارسامیرزایی دانش آموز رشته علوم تجربی بوده و در بین 3 هزار و798 نفرشرکت کننده از سراسر کشور به مراحل نهایی راه یافت و دربین 28 نفر راه یافته به مرحله نهایی، مدال طلای اولین المپیاد ملی سلولهای بنیادی و پزشکی باز ساختی را به خود اختصاص داد.

در متن تقدیرنامه خطاب به میرزایی که به امضای رییس شورای علمی المپیاد ملی دانش آموزی و دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی معاونت علمی ریاست جمهوری رسیده آمده است: امروزه دستیابی به مدارج عظیم علمی و حرکت به سوی پیشرفت و ترقی با همت و پشتکار نخبگان فرهیخته کشور، به ویژه آینده سازان خلاق، حاصل می گردد.

در ادامه آمده است: بی شک پویایی و تعالی ایران اسلامی مرهون حرکت بالنده پژوهشگران متعهد و برجسته ای است که در جهت دستیابی به آرمانهای بلند ملت و قطع وابستگی کشور در تکاپو هستند.

پیش از این نیز  طرح های پارسامیرزایی در رقابت پژوهشی  هشتمین دوره لیگ علمی بین المللی پایا در مرداد94 با عناوین: "تأثیرات آنتی بیوتیک بر فرایند ترجمه"، " روشهای درمان بیماریHIV "و "پروتئین جدید باکتری آلوده با فاژ، ژن کدگذار در  DNA فاژ است نه باکتری"  رتبه برتر را به خود اختصاص داده بود.

وی کسب مدال برنز مسابقات بین المللیIMC ریاضی در کره جنوبی درسال2014  و کسب بالاترین نمره در مسابقات ریاضی واترلو کانادا و جزو 25 درصد شرکت کنندگان برتر این مسابقات در تابستان 92 را در کارنامه علمی خود دارد.