امروز: چهارشنبه 7 خرداد 1399 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

همایش ارتقای بهره وری بیمارستانهای دانشگاه آزاد اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی تبریز برگزارشد

تاریخ خبر: یکشنبه 14 شهریور 1395 - 14:21
صبح امروز به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز همایش ارتقای بهره وری بیمارستانهای دانشگاه آزاد اسلامی برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، دکتر سید جواد انگجی رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی در این همایش ضمن گرامیداشت یاد وخاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس و شهدای مدافع حرم گفت : زمانی که کشور در مرحله جنگ به سر

می برد حضرت آیت الله هاشمی با دید آینده نگرانه و فکر بلند خود تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی را اعلام کردند و با مدیریت دکترعبدالله جاسبی دانشگاه رشد کرد و با مدیریت دکتر حمیدمیرزاده نیز دانشگاه وارد فاز فناورانه شد که ارتباط با صنعت، رباتیک، ورود به  عرصه های بین المللی به خاطر تلاشهای شبانه روزی ایشان می باشد.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی در بخش دیگر گفت:23  درصد دانشجویان دانشگاههای استان در 23 واحد و12 مرکز دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی به تحصیل می پردازند.

دکتر انگجی افزود: وجود 155 دانشگاه و مرکز آموزشی در استان نشان دهنده رقابت تنگاتنگ دانشگاهها با یکدیگر می باشد و در این عرصه دانشگاهی موفق است که سطح کیفی آموزشی وپژوهشی بالاتری داشته باشد.

وی تصریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی تبریز به عنوان اولین واحد دانشگاهی در سطح شهرستانها، قطب علمی شمالغرب کشور می باشد که در راستای رسیدن به اهداف عالیه دانشگاه آزاد اسلامی؛تولید و گسترش دانش و فن آوری های نوین را درجهت رسیدن به توسعه پایدار ، دانش محور و ثروت آفرین سرلوحه امور خود قرار داده است.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی تأکید کرد:کسب رتبه 4 دربین 400 واحد دانشگاه آزاد اسلامی کشور و رتبه41 بین دانشگاههای کشور براساس گزارش پایگاه رتبه بندی سایماگو، قرار گرفتن دو عضو هیأت علمی واحد تبریز در فهرست یک درصد دانشمندان برتر جهان،راه اندازی و توسعه رشته ها در تحصیلات تکمیلی برخی از اقدامات و افتخارات واحد تبریز در سالهای اخیر می باشد.

دکتر انگجی در ادامه از تکمیل 98 درصد کارهای عمرانی بیمارستان امام سجاد(ع) و شروع تجهیز این بیمارستان دانشگاه آزاد اسلامی در تبریز خبر داد.

در ادامه دکتر سیدحسن هاشمی معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز گفت: باید بیمارستانهای خود را به روز کرده و به شاخصهای اقتصادی و کیفیتی توجه ویژه داشته باشیم.

دکتر هاشمی افزود: ارتقا کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی و جلب رضایت مشتریان داخلی و خارجی عوامل مهم در مدیریت بیمارستانها  می باشد.

گفتنی است، بازدید از دانشکده دندانپزشکی وبیمارستان امام سجاد(ع) واحد تبریز، برگزاری کارگاه آموزشی اعتبار بخشی درمانی بیمارستانها درسال95 برخی از برنامه های جنبی این همایش در طی این دو روز می باشد.

همایش ارتقای بهره وری بیمارستانهای دانشگاه آزاد اسلامی  14 و 15 شهریور ماه سال جاری در سالن شمس دانشگاه آزاد اسلامی تبریز برگزارمی شود.