امروز: چهارشنبه 2 خرداد 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

دانشگاه آزاد اسلامی تبریز 27 شهریور را روز دانشگاه باز اعلام کرد

تاریخ خبر: چهارشنبه 17 شهریور 1395 - 15:25
در راستای شناساندن توانمندیهای آموزشی، علمی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز،27 شهریور روز  دانشگاه باز اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، فاتح علی عیدی مدیرکل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی گفت: در راستای بخشنامه هدایت تحصیلی سازمان مرکزی و تصمیم کمیته ای با همین نام در واحد تبریز روز شنبه27 شهریور به عنوان دانشگاه باز معرفی شد.

عیدی افزود: شناساندن  توانمندی‌های آموزشی، علمی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز به جوانان علاقمند تحصیل و خانواده های محترم آنها  دانشگاه آزاد اسلامی تبریز  با ارائه سرویسهای ایاب و ذهاب ، برنامه سخنرانی، بازدید از کلیه قسمتهای دانشگاه، پذیرای همشهریان عزیز در این روز می باشد.

وی تصریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی تبریز جزو اولین واحدهای دانشگاهی کشور بوده و درسال 61 تأسیس شده و هم اکنون با 5 باب کتابخانه، 12 دانشکده،110 آزمایشگاه وکارگاه تخصصی،237 رشته – مقطع تحصیلی و 1127 عضو هیأت علمی تمام وقت نیمه وقت و مدعو، یکی از مراکز بزرگ آموزش عالی منطقه شمالغرب کشور می باشد.

مدیرکل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی تأکید کرد: 35 واحد و مرکز دانشگاه آزاد اسلامی استان در سال95  به صورت بدون آزمون دانشجو می¬پذیرند و واحدتبریز هم در حدود 80 رشته بدون آزمون دانشجو پذیرش می کند. علاقمندان می توانند به سایت مرکز آزمون به نشانی www.Azmoon.org مراجعه و نسبت به انتخاب و ثبت نام رشته اقدام و با به همراه داشتن مدارک جهت ثبت نام به واحدهای دانشگاهی که انتخاب کرده اند، مراجعه نمایند.