امروز: شنبه 30 تیر 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی : نشریه باید دارای هویت باشد

تاریخ خبر: سه شنبه 23 شهریور 1395 - 17:24
دکتر حبیب الله اسماعیلی مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: نشریه باید دارای هویت باشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز،دکتر حبیب الله اسماعیلی مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی در نشستی با مدیران مسئول و منتخبین اولین جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: نشریات دانشجویی کاری تجربه ای است و جای تجربه و فراگیری می باشد و نباید به ظواهر بیشتر پرداخته شود بلکه باید محتوای نشریه غنی باشد وبیشتر به آن پایند بود.

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: در مقوله نشریات دانشجویی باید محوریت قانون باشد زیرا اعمال سلیقه های متعدد و متضاد باعث هرج و مرج می گردد.

اسماعیلی ادامه داد: بزرگترین ضعف نشریات دانشجویی این است که مسئله محور نیستند، نشریه ای موفق است که هر شماره آن اختصاص به پرداختن به مسئله ای باشد، نشریه باید هویت داشته باشد.

وی تصریح کرد: در دانشگاه آزاد اسلامی در دوران مدیریت دکتر میرزاده  اوضاع نشریات بررسی شد، برگزاری کارگاههای متعدد، تدوین بخشنامه نشریات دانشجویی ، انتخاب اعضای کمیته های ناظر بر نشریات در واحدها برخی از اقداماتی است که در معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی انجام شده وبرگزاری اولین جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور ماحصل این اقدامات می باشد.

در ادامه دکتر اسماعیلی به سوالات مدیران مسئول و منتخبین اولین نشریات دانشجویی پاسخ داد که تشکیل خانه نشریات دانشجویی، عدم اعمال سلیقه و ممیزی قبل از چاپ و ایجاد شرکت های دانش بنیان فرهنگی برخی از موارد مطرح شده در این پرسش و پاسخ بود.

اولین روز جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور با نشست دکتر حبیب الله اسماعیلی مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی با مدیران مسئول و منتخبین این  جشنواره و اکران فیلم ایستاده در غبار 23 شهریور در سالن شهریار دانشگاه آزاد اسلامی تبریز برگزارشد.